2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1835 بازدید | 36 پست
يك سال آخه من تهرانيم و هر دو تو تهران دانشجو بوديم. طبعاً همش همسر جان ميومد. 

خب شرایط شما فرق داشته پس

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نزدیکه یک ساله عقدم.اصلا شب نمیمونم  شده  ۲صبح از مهمونی میام خونه خودمون..ماهی یکبار میرم سر میزنم  دو هفته یکبار تلفن..خیلی هم بهم احترام میزارن  و منم احترامشونو دارم.معتقدم دوری و دوستی. ضمنا  رابطه اصلی هم بعد عروسی

به زندگیم خوش اومدی....

بچه ها من اگه ازدواج کنم اصلااااا دلم نمیخواد شوهرم زیاد بیاد خونمون یا شب بمونه ؛ شب موندن خط قرمز منه 

ماهی یه بار میگم مامانم دعوتش کنه یه وعده خونمون ...

خودمم اصلا دوسندارم خیلی برم اونجا و قاطی بشم باهاشون ؛ دوری و دوستی و برا رفت امد باهاشون دوسدارم ، اما خیلی گرم و محترمانه ، میخوام جلو من رودربایسی داشته باشن ؛ اما مثلا یهو خونشون یا خونه یکی از اقوام نزدیک قراره دوره هم‌جمع بشن شاید چند روز ، اونو آدم باید چیکار کنه ؟ نمیشه هم که نرفت ؛ پسر بیچاره ازدواج کرده که تنها نباشه دیگه ....

و مسئله بعدی بحث رابطه جنسی هستش ، وقتی خودم نمیخوام زیاد برم و نمیذارمم شوهرم بیاد این چی میشه این وسط ؟ چجوری اینارو باید مدیریت کرد؟

من نزدیکه یک ساله عقدم.اصلا شب نمیمونم  شده  ۲صبح از مهمونی میام خونه خودمون..ماهی یکبار م ...

شوهرت چقدر میاد ؟ گله نمیکنن ؟

اینارو باید قبل ازدواج راجبش حرف زد نه ؟

چون شاید پسره و خونوادش یه عروسی بخوان که خیلی باهاش قاطی بشن

شوهرت چقدر میاد ؟ گله نمیکنن ؟ اینارو باید قبل ازدواج راجبش حرف زد نه ؟ چون شاید پسره و خونوادش یه ...

اين ي توافق بين زن و شوهره عزيزم من معتقدم اينجوري حرمتم بيشتر خفظ ميشه

البته من الان عروسي كردم و سر خونه زندگي خودم اومدم

به زندگیم خوش اومدی....