2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1835 بازدید | 36 پست
منو شما خیلی شبیه هم هستیم وقتی هم داستان زندگیتونو میخوندم بیشترجاهاش فکرمیکردم خودمم .

جدی عزیزم؟

ان شاءالله که خوشخت باشی وسختیهات کمترازمن باشه گلم

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خونواده خودت هيچ حرفي نزن، احترام خودتو نگه دار، سعي كن بيشتر نامزدت بياد خونهً شماً، شب نمون خونهً اونا، بيشتر بشناسشون بدوني چجوري رفتار كنيً محبت اضافه هم اصلا نكن، هر كاري هم بلدي نشون نده بزار بگن بلد نيست خودت راحتي بعدا 

چه دوران عقد و چه بعد عروسی

شب اونجا نمیموندم

طولانی نمیموندم فقط در حد چند ساعت

باهاشون سفر نمیرفتم

البته بدبختی این بود همسرم همراهی نمیکرد و مادرشوهرمم زووور میکرد برای طولانی موندن ولی نبااااید تن میدادم

بعضیا خانواده همسرشون خوب و متعادلند نیازی به این حد سختگیری نیس ولی برای من واجب بود چون ادم یه ساعت اول میره جایی هنوز همه رودربایستی دارن و یخشون باز نشده که عروس بی عزت کنن یا تکه بندازن یا دخالت وو و

ولی بعد یکی دوساعت شروع میشه....

بی حرمتی شد بهم خواسته یا ناخواسته و اخرش مشاوره کشید کارمون و قطع ارتباط...

💐همه ی سختی ها به لبخند خدا می ارزد.💐
ما که دوریم مجبورم بمونم شب اونجا،خودمم دوس ندارم 😞

منم دور بودم

فقط يك بار رفتم

با شوهرم شرط كردم بيشتر از سه روز هرگز نميام

الانم بعد هفت سال هيچ وقت به سه روز نكشيده حتى. نهايتا دو روز موندم

موقع اومدن هميشه دلتنگن و نازمو ميكشن

جدی عزیزم؟ ان شاءالله که خوشخت باشی وسختیهات کمترازمن باشه گلم

اره زود ازدواج کردنتون درس و اخلاق همسرتون .خیلی ممنون همچنین

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..
هيچ وقتم با خوانواده خودت زياد قاطيشون نكن مگر زمانه بخصوص عرسيو يا ختم ميان فك و فاميلاتو ميبينن مي ...

دقیییقا

حالا برا من انگ نمیبست. میرفت باهاشون صمیمی و قاطی میشد و حتی زنگ میزد سراغ احوال !!! و به این بهانه آمااار درمیورد......

💐همه ی سختی ها به لبخند خدا می ارزد.💐
دقیییقا حالا برا من انگ نمیبست. میرفت باهاشون صمیمی و قاطی میشد و حتی زنگ میزد سراغ احوال !!! و به ...

ماله منم همينن شماره دختر خاله هامو دارن ميشينن عكساشونو پروفايلاشونو چك ميكردن يبار ديدم رفتن تو اينستا فالو كردنشون زنگ زدم به تك تكشون گفتم خواهرشوهراي منو بلاك كنين

عزيزم آرامشت رو حفظ كن و فكرت رو درگير هيج ادم بيشعوري نكن

فقط يه پيشنهاد با جاري و خواهر شوهر و مادرشوهر نه قاطي شو نه صميمي

فقط ميخواهن ازت حرف بكشن

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمين
منم دور بودم فقط يك بار رفتم با شوهرم شرط كردم بيشتر از سه روز هرگز نميام الانم بعد هفت سال هيچ و ...

چند وقت نامزد بودی؟منم تصمیمم اینه اون بیشتر بیاد اما بازم نمیشه که نری...

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...

منم الان تو عقدم تو اين مدت ك نزديك ب يكسال ميشه فعميدم رفت و امد زياد و صميميت زياد اشتباهه سنگين و رنگين باش ..من مسافرت هاي چندروزه هم رفتم ك اصلا خوب نبود ولي چاره اي ندارم نميخوام شوهرم دلخور باشه ازاينكه تنهاش ميذارم وخونشونم ماهي يبار ميرم و شب ميمونم اونم باز فقط ب خاطر شوهرم چون خيلي دوست داره برم خونشون ...مسائل خصوصي هم ك كاملا توافقي و شخصيه خوب وبدشو هركسي ميتونه خودش تشخيص بده ولي ولي ولي اصلا فكر نكن بزني ب خاكي بودن جواب ميده ك هيچ وقت خانواده شوهر براي ادم خانواده نميشن چون اول و اخر منفعت خودشون و پسرشون براشون مهمه هرچيم باشي خوب يا بد براشون غريبه اي