کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
من سه ماه پیش یه سقط داشتم خارج رحم بود دکتر بهم گفت دوسه ماه دیگه اقدام کن حالا همش میترسم باردار ن ...
اصلا الان اقدام نکن ...من یه بارداری خارج رحمی داشتم که لوله مو از دست دادم سه ماه بعد با توصیه یه پزشک خیلی معروف اقدام بارداری کردم و متاسفانه باز خارج رحمی شد ...بعد رفتم یه دکتر دیگه آقا بود و مسن ..گفت این خانم دکترهای جوان عجول هستن چرا اینقدر زود اقدام کردی گفت سه ماه زمان کمی هست برای فاصله چون هنوز ورم التهاب و عفونت هست و خودش باعث ای پی مجدد میشه ...بعد یکسال دیگه عکس رنگی گرفتم که گفت خیلی لوله ات عالی بوده و علت خارج رحمی اولت احتمالا عفونت بوده و دومی قطعا فاصله کم با اولین بارداری بوده بعد از عکس رنگی یه دوره کامل ضد قارچ و آنتی بیوتیک مصرف کردم با وجود اینکه عفونت نداشتم گفت باید همه ریسک های ای پی مجدد رو از بین ببریم بعد یه عالمه تقویتی خودم و همسرم خوردیم چون ضعف تخمک و اسپرم هم ممکنه به ای پی منجر بشه و بعد خداروشکر یه بارداری سالم و سه سال بعد هم یه بچه دیگه آوردم با همون لوله ... با یه لوله همون قدر میشه بچه آورد که با دو تا ..مهم اینه ریسک خارج رحمی رو کم بکنید و بعد دوباره بچه دار بشید
ان شاالله که بارداری و سالم ...اما اگه باردار نبودی اینجوری بی هوا اقدام نکن ...حتما کارهایی که گفتم انجام بده ...اول فاصله حداقل نه ماهه قبلش هم حسابی خودتو تقویت کن از مکمل امگا سه شش نه ، سلنیوم ، کیوتن، فولیک .متفورمین ...دکتر به من گفت اینا کیفیت تخمک رو بالا میبرن دو ماه قبل اقدام شروع کن به خوردن اینا ...من همشون خوردم سه ماه قبل و بعد ماه اقدام عکس رنگی و آنتی بیوتیک و ضد قارچ مصرف کردم ...اگه دکترت همینجوری گفته اقدام کن عوضش کن مثل دکتر من بی فکر عمل کرده