از روزی که اسم افسردگی رو شنیدیم تعریفشو فهمیدیم،شدیم افسرده،دوقطبی..مازوخیسم..هر کی برا خودش یک اسمی گذاشت،یکی اومده میگم نزدیکانم دوقطبی،یک لحظه خوش اخلاق و میخنده یک لحظه عصبیه،بنظر شما که میگی افسردگی دارم،اون طرف افسرده س یا دوقطبیه؟؟هیچکدوم ،خاطرات رفتارها،تعامل تو روحیات تاثیر میذاره،وطبیعی هست،مخصوصا با این شرایط،که مثل قدیم نیست،فاصله خونه ها و آدما و انرژیاشون ب هم نزدیک شده،ادم ب طبیعت وابسته س،وتا وقتی رنگ خورشید،مهتاب،اب روون،رنگ سبز طبیعت رو نبینیم بدتر هم میشه،سایه اسم افسردگی بزرگه،این اسم رو از خودت بردار تا بفهمی این گریه ها بی دلیل نیست،بلحاظ روحیه اگر،خودت رو تقویت کن،اگر کم رفت و آمد داری که الان همه همینن و یکیش باعثش همینه،ا م هرچقدر بشینه جاش حرفاش رو هم تلمباره،مثال زدم.یکیش کمبود چیزاییه که بدن بهش احتیاج الان بهش میگن ویتامین،ولی بذار بگم،شب شیروخرما خیلی خیلی تو روح و جسم تاثیرداره،یکیش باقالی با پوست،که ساق پا رو محکم و خونسازی میکنه،شایدشنیدی کمخونی میاره و..نه عزیزم دو روز باقالی بخور ببین چشمات باز میشه،یکیش بوییدن گل نرگس که میگن جنون رو از آدم میگیره،چیزایی که شادی اوره،ب خودت رسیدنه،بوی عطر،دیدن سبزه،شاید بگی افسردگی من شدید و این حرفای ساده کارساز نیست،منم میخوام بگم فقط این چند نکته نیست،هر آدمی میتونه پزشک خوبی برا خودش باشه،خون بهتر از درون خودش باخبره،افتاب خیلی موثره،وخیلی چیزای دیگ،رعایتش بدنت رو از ناتوانی درمیاره،شما ناتوان سدی نه افسرده،خیلی چیزا باعث میشه زود خوب شی،
از روزی که اسم افسردگی رو شنیدیم تعریفشو فهمیدیم،شدیم افسرده،دوقطبی..مازوخیسم..هر کی برا خودش یک اسم ...
همشو امتحان کردم ویتامین خوردم غذامو حواسم بود رفت و امد کردم حتی شده هقت روز هفته رو بیرون رفتم فیلم دیدم اهنگ گذاشتم ولی حالم خوب نمیشه چون من برای حال بدم دلیل دارم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
همینه شما خودت اطرافیانتو نگاه کن ببین چقد به ادمپول دار بها میدن نون وا سر کوچه تا میبیندش از همون ته محل شروع میکنه صلوات براش میفرسته اما یه انسان معمولی و متشخص خدایی رو هیچکی سلام نمیده نتیجه میشه اون میشه سرزنده و امید به زندگی این میشه افسرده دنیا
خب دیگ،همین دلیل باعثشه،این دلیل یا باید حضم بشه،یا باید دفع بشه،شما فکر یکیشو بکن،اون اتفاق مثل کودک در آغوشی میمونه که توبغلت بزرگ میشه،تو همش میکنی اتفاقی نمیفتن و فقط دردیه که کنارته،باهاش ذهنت مشغوله،و یکروز متوجه میشی اون کودک بزرگ شده با خوردن تمام روزهای عمر و جوونیت و روزها و شبهات که میتونستی با روحیات بهتر بگذرونیم رفته،همه غم دارن و هرکس یه جور این غم در آغوش گرفتتش،اگر میتونی باکسی قابل اعتماد درمیون بذار،ب هر حال چون بیانش کردی حتما خیلی اذیتت میکنه،شاید مشکلت ب دست کسی،یه یه جایی از زمان و مکان قابل حل باشه خدا رو چه دیدی؟؟🦋☔