2821
2789
عنوان

بدم میادددد

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 37 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ولی من مشکل اصلیم یه چیز دیگست کل زندگیم مشکله اصلا از زندگی ای که دارم متنفرم

نمیدونم خوب اگه پول باشه زندگی رو‌میشه تغییر داد بچه ها حالشون عوض میشه با تفریحات و سرگرمی ها کم و کاستی های شوهرانمون دیگه به‌چشم نمیاد خود ادمم این همه فرصت برا تغییر این همه کاراهی نکرده که حال ادم رو خوب میکنن

Mediyo.ir

خودت فکر میکنی دلیل افسردگی ات چی بود؟چی باعث شد تو زندگی به این مرحله برسی؟

من هیچوقت واسه مشکل مالی افسردگی نمیگیرم چون راه حل داره شغلتو عوض کن دو نفری کار کنید برید دو شیفته کار کنید اوکیش کنید

من شوهرم منو واقعا دوست داره ثابت کرده و میکنه ولی اخلاقش اینطوریه که مثلا میگه اگه ناراحت باشی دوست ندارم دیگه خوشحال باش منفی نباش بعد با کاراش دیوونم میکنه من افسردگیم از خیانت بابام شروع شد رسید به طرز رفتار خوانواده شوهرم به من بعدش هم که بعضی از اخلاقای شوهرم خیلی بدن اونا افسردم کردن 

من دوتا ارزو دارم که همش استرس اینو دارم نکنه بهشون نرسم

از چهره و اندامم متنفرم از همه چی

مسیحی ام🛐 (همون چشم آبی قبلی)

پول وقتی ک نداشته باشیش قشنگه و هیجان انگیزولی وقتی داشته باشی همه چی باز تکراریه.ب چ درد میخوره

نگو تورو خدا اینقد تواین دنیا هست که تکراری نمیشه خدا میدونه دل ادمی دریاست هرچی داخلش بریزی پر نمیشه عزیز

Mediyo.ir

نگو تورو خدا اینقد تواین دنیا هست که تکراری نمیشه خدا میدونه دل ادمی دریاست هرچی داخلش بریزی پر نمیش ...

داستان من حالا دور و درازه

منم فک میکردم یروز پولدار باشم هیچ غمی ندارم تهش

همه چی حل میشه

ولی دیدم نه خبری نیس.اون دله ک باید بلد باشه خوش باشه

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

داستان من حالا دور و درازهمنم فک میکردم یروز پولدار باشم هیچ غمی ندارم تهشهمه چی حل میشهولی دیدم نه ...

حالا که پول داری از زندگی لذت ببر مهم نیست چه اتفاقی قبل افتاده شما اگه اشغال ترین هم بودی وقتی پول داشته باشی احترام حرمت انسانیت و همه چی داری و اگه برعکس باشه همه خلقیات خوبم داشته باش اما پول نداشته باش حتی خ.اهر برادرات هم بهت هیچ اهمیتی نمیدن 

Mediyo.ir

حالا که پول داری از زندگی لذت ببر مهم نیست چه اتفاقی قبل افتاده شما اگه اشغال ترین هم بودی وقتی پول ...

من ادم احساسی ام یکی بهم بگه تو ناراحت میشم چجوری همه چیو نادیده بگیرم پولو بچسبم

مسیحی ام🛐 (همون چشم آبی قبلی)