2777
2789

مادرم ساده بودبی سیاست والبته پسردوست 

خدابهش عمربابرکت بده سایه اش همیشه بالاسرمون باشه حالامامانایه وقتایی ممکنه حرفی بزنن دلخوربشیم امابه گردنمون دین دارن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرم مریض روحیه وخیلی اذیتمون کرده ناخاسته چون درمان نمیکنه خودشو

ولی دیشب افتاده بودم تو تخت مریض باردارم هستم انقد گریه کردم به همسرم میگفتم کاش مادرم بود بغلم کنه 

بعدش بهش زنگ زدم اونم گریه کرد

یعنی نباید درس میخوند؟؟؟

نه بعدش گفت اگه من بهش سخت نگیرم هیچ‌ گوهی نمیشه 

بابام بهش گفت اینقدر اذیتش نکن گناه داره گفت اذیت میشه چون درس خوندن جلوی خیال‌بافی شو میگیره اگه من ماریس نداشته باشم هیچ گوهی نمیشه

اسی یه سوال 

مامانم ب من جهیزیه کم داد و وام ازدواجمو بهم نداد خب؟

ولی واسه خواهرم سنگ تموم گذاشت و وام ازدواجشم بهش داد 

ولی همیشه رو سرم منت میزاره واس اون یه خورده جهیزیه اما مال ابجیمو میگه اونو خدا براش درست میکنه 

حالا بنظرت حق دارم ناراحت شم یا نه

💙

تو دوره نوجوانی 80 درصد مادر و دخترا با هم سازگار نیستن طبیعی دیگه دو تا همجنس معمولا با هم کمتر میسازن

ولی بزرگتر و عاقل تر ک بشی مامان تون بهتر درک میکنید رابطه تون خیلی بهتر میشه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

سخته واقعا

حس میکنم نمیتونم تکون بخورم در کنارشون و هیچ کاری نمیتونم کنم و همش گره میفته تو کارام😭😭😭😭😭

تازه بابامم نفهمه دعا و اینا میره میگیره همیشه تو خونمون دعواس اصلا سیاه شده