سلام خانوما راستش این مدت ک عضو شدم خیلی پیام خوندم درباره مادرشوهرو خواهر شوهرو اینا...
من خانواده شوهرم خوبن مشکلی نداریم فقط ی چیزایی ازارم میده مثلا ما اونوقتا قبل عقد ک رفتیم برای سرویس و اینا فهمیدم مادرشوهرم خودش اومده بازار و ی سرویس نشون کرده ک منو برد و همونو نشونم داد و تو رودروایسی قبولش کردمو خریدیم ولی خیلی خورد تو ذوقم ک اینجور کرد دوست داشتم خودم انتخاب کنم..
بعد دیگ گذشت و کلا تو دوران عقد اگر عیدی چیزی بود نمیومد خونمون عیدی بیاره ن اینک با خانوادم مشکل داشته باشه ها نه الانم رفتو امد داره با مادرم اینا و اصلا مشکلی نیست اما نمیومد مثلا عید فطر یادمه بهم سکه داد همونجا ک بودم یا مثلا نمیومد یلدا بیاره برام رفته بود چنددست لباس و بوت خریده بود برام و داد بهم وقتی رفتم اونحا درصورتی که معمولا میرن خونه عروس برا عید یکم مواد غذایی و شیرینی میبرن و کادو یا برای یلدا میرن هندونه و شیرینی و انار و ... از این چیزا میبرن. یا مثلا ازدواج ک کردم عید اول اومد خونمون ی سبزه و یه سکه پارسیان داد و رفت! من هدفم ارزش مادی نیست منظورم اون احترامیه ک طرف میزاره. ولی بقیه رفتاراش خوبن اذیتی نداره برام محبت میکنه ازمون بریم پذیرایی میکنه ولی این چیزا رو من خیلی بی احترامی دیدم اصلا پاگشام هم نکرد