2777
2789
عنوان

نظرتون؟

119 بازدید | 8 پست

سلام خانوما راستش این مدت ک عضو شدم خیلی پیام خوندم درباره مادرشوهرو خواهر شوهرو اینا...

من خانواده شوهرم خوبن مشکلی نداریم فقط ی چیزایی ازارم میده مثلا ما اونوقتا قبل عقد ک رفتیم برای سرویس و اینا فهمیدم مادرشوهرم خودش اومده بازار و ی سرویس نشون کرده ک منو برد و همونو نشونم داد و تو رودروایسی قبولش کردمو خریدیم ولی خیلی خورد تو ذوقم ک اینجور کرد دوست داشتم خودم انتخاب کنم..

بعد دیگ گذشت و کلا تو دوران عقد اگر عیدی چیزی بود نمیومد خونمون عیدی بیاره ن اینک با خانوادم مشکل داشته باشه ها نه الانم رفتو امد داره با مادرم اینا و اصلا مشکلی نیست اما نمیومد مثلا عید فطر یادمه بهم سکه داد همونجا ک بودم یا مثلا نمیومد یلدا بیاره برام رفته بود چنددست لباس و بوت خریده بود برام و داد بهم وقتی رفتم اونحا درصورتی که معمولا میرن خونه عروس برا عید یکم مواد غذایی و شیرینی میبرن و کادو یا برای یلدا میرن هندونه و شیرینی و انار و ... از این چیزا میبرن. یا مثلا ازدواج ک کردم عید اول اومد خونمون ی سبزه و یه سکه پارسیان داد و رفت! من هدفم ارزش مادی نیست منظورم اون احترامیه ک طرف میزاره. ولی بقیه رفتاراش خوبن اذیتی نداره برام محبت میکنه ازمون بریم پذیرایی میکنه ولی این چیزا رو من خیلی بی احترامی دیدم اصلا پاگشام هم نکرد

این چیزها کوچکترین اهمیتی نداره اگر الان باهات خوبن و محبت دارن و دخالت نمیکنن اجازه نده این موضوعات پیش و پا افتاده ذهن ات را درگیر کنه  

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
این چیزها کوچکترین اهمیتی نداره اگر الان باهات خوبن و محبت دارن و دخالت نمیکنن اجازه نده این موضوعات ...

خب چرا اخه باید اینجور رفتار میکرده؟ احساس میکنم خنگ فرضم کرده یا ازم سواستفاده کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر خوب خیلی خوبه به پیام بچه توجه کن ولی به اینم توجه کن اینایی که برات گرفته هم خیلی خوبه بعضیا اصلا این کارم نمیکنم.منم همچیمو مادرشوهرم خریده بود حتی سرویس نامزدیم نشونم من تنها انتخابم سرویس اصلی و ساعتم با حلقم بود همیشه راضیم خودش انتخاب کرده چون بهترین نوع انتخابو داشته همه میگفتن سلیقه مادرشوهرت عالیه به این چیزا توجه نکن خداروشکر کن ارزشی برات قاعل شده همچیو برات تهیه کرده

در انتظار شیرین ترین لحظه ی زندگی
خب چرا اخه باید اینجور رفتار میکرده؟ احساس میکنم خنگ فرضم کرده یا ازم سواستفاده کرده

شعور ادم ها با هم فرق داده و درک شان نسبت به زندگی اگر از شما بدشان میامد همون کارها را هم نمیکردن در هر حال خیلی موضوع بی ارزشیه...مخصوصا که مال گذشته هم هست 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
دختر خوب خیلی خوبه به پیام بچه توجه کن ولی به اینم توجه کن اینایی که برات گرفته هم خیلی خوبه بعضیا ا ...

دقیقا

پس خونواده شوهر من چی که کلا رسم ندارن عیدی بدن؟بیخیال بابا،مهم اینه شوهرت خوب باشه و خونواده ش اهل ازار و مداخله نباشن

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...