2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

990 بازدید | 52 پست

چندسال پیش سراینکه شوهرم خونه ساخت و خونه رو زد به نام مادر شوهرم من قهر کردم رفتم خونه مادرم.وقتی که من نبودم شوهرم با چند نفر دوست شد و باهاشون رابطه داشت.بعد دوسال برگشتیم بهم و قسم خورد که گذاشته کنارو با کسی نیست.پریروز  دوباره یه خونه خرید و زد به اسم مادر شوهرم.دوروزه که دعوا داریم چون ما یه پسر داریم و من میگم خونه هارو به اسم پسرمون کن ،حالا امروز که دعوا بالا گرفت مادر شوهرم بچه رو برد خونه خودشون ،امشب متوجه شدم که ساعت ده شوهرم به یکی از خانوما پیام داده و گفته زنم رفته  و بیا پیشم!در صورتی که ساعت ۱۲ شب به من میگف اسنپ بگیر برو خونه مامانت! تا الان دعوا کردیم و زنگ زدم به اون خانوم و شستمش  وتهدیدش کردم به شکایت!

الان نمیدونم چکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اخه چرا مجدد گول این مرد رو خوردی ، اگر شرایطش رو داری جداشو و مهریه ت رو بگیر و یه زندگی جدید ...

شرایط جدا شدن ندارم، برم خونه بابام با سه تا برادر متعصب! مهریه هم که چیزی نمیدن و میاد دادگاه میگه من هیییییچی ندارم.همون دوسال پیش سالی یه سکه بود که خیلی کمه 

شرایط جدا شدن ندارم، برم خونه بابام با سه تا برادر متعصب! مهریه هم که چیزی نمیدن و میاد دادگاه میگه ...

اگر شرایطش رو نداری برید پیش مشاوره برای زندگیتون ، اون میتونه کمک کنه زندگیتونو بهتر کنید 

هیچی اول اینقدر زدمش اینقدر زدمش تا دستای خودم درد گرفت بعدشم هست ونیستش و بنام خودم کردم ولی هیچوقت ...

هستو نیستشو چطور به نام خودت کردی؟؟؟؟مال من اصن وا نمیده !در این حد که قبول هم نمیکنه به اون خانوم زنگ زده!