2777
2789
عنوان

سقط😭😭

126 بازدید | 7 پست

دقیقا ۳ ماه بعد عروسیم حامله شدم خودم خاستم پسرم سالگرد عروسیم تو بقلم بود دقیقا تولد یکسالگی پسرم با جلوگیری طبیعی باردار شدم بازم اما از خدا ترسیدم ننداختم گفتم برکت خونه میره برای پسرم اتفاق میوفته خلاصه که دخترمو نگهداشتمو ب دنیا اومده ۳ ماهه اما همش حس میکنم حاملم انگار فوبیا گرفتم مثلا ۱۰ دی خونریزی ۵ روزه داشتم اونم کم شبیه پریودی های قبل بارداریم نبود الانم دو سه روزه ی کوچولو خونریزی دارم همش میگم لانه گزینیه دارم از استرس له میشم من توان جسمی دوتا بچه نداشتم الان پسرم چون شیطونه نصف هفته خونه ی مامانمه حالش بد نیست اما میدونم هیچکس براش من نمیشه اما توانایی نگهداری از جفتشونو ندارم گاهن خودمو میزنم از سقط میترسم اگه حامله بشم میگم میندازم اما بازم از خدا میترسم اما نمیتونمم نگهدارم داغون شدم ۶ تا دندونم خالی شده استخونام صدا میده وقتی حرصیم غذا نمیخورم بد خوراکم با شوهرم خوبم ولی دوسش ندارم اما البته ک بحث داریم همش میگم من دارم ب این طفلای معصوم ظلم میکنم از نظر مالی توانایی ساپورت دوتا بچه رو داریم پسرمم کلا خرجشو مامانم میده از بس دوسش داره چون داداش ندارم مامانم عاشق پسرمه همش میگن من باردار بودم سقط کردم بچم مریضی سخت گرفت نمیدونم برکت از خونم رفت شوهرم بیکار شد اما من میگم خب ننداختیم و ب دنیا اوردیم تهش چی میشه بچه میاد محبت و زمان و پولو ارامش میخاد مگه میتونم به سه تا همزمان بدم اینارو روش جلوگیریمم با کاندومه دستگاهم میخام بزارم میترسم از عوارضش الانم هیچ علائم بارداری ندارم جز این دومورد خونریزی اما وحشت دارم همش ولی اگه حامله شدم بندازم ک عیبی نداره ها؟بخدا اوردنش ظلمه

انقدر فکر و خیال الکی نکن.دو تا لک دیدی بعد میگی بارداری؟

سلام لطفا برای شفای محمدصادق و خواهرش یه دونه صلوات بفرستید یا دعا کنید. اگه اهل نماز شب هستید موقع نماز شب دعاشون کنید .خیر دنیا و آخرت ببینید

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا عیب نداره ؟ 

اون بچه حتی اگه یه روزشم باشه ی انسانه 

و اگه شما اونو سقط کنی یعنی یه انسان و کشتی

سقط با قتل هیچ فرقی نمیکنه

من می‌دونم شرایط شما خیلی سخته 

و ان شاءالله که باردار نباشی

و برای دفعه های بعد لوازم پیشگیری رو بیشتر کن

ولی خواهش میکنم به سقط فکر نکن !!

نه بخاطر گناه و بیماری و بدبیاری...

به اینکه این موجود زنده ست و از همه مهم تر از وجود توعه 

چطور دلت میاد بچه تو بکشی گلم ؟؟

خدا خودش کمکت می‌کنه ازش کمک بخواه عزیزم ❤️🫂

به خدا ترسناک نیستم 🥲😝

فکرنکنم‌حامله باشی

ولی اگه سقط کنی نمیتونی آرامش داشته باشی ...هنوز هیچی نشده بخاطرعذاب وجدان آروم‌وقرار نداری، بخاطر چیزی که مطمئن نیستی اصلا

داری میپرسی که بگن اره سقط کن اشکال نداره که دلت آروم‌وقرص بشه؟مگه همچین چیزی درسته؟

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

الان باید تست انجام بدی که مشخص بشه باردار هستی یا نه؟

اگر باردار نبودی ، با مشورت و راهنمایی پزشک و با در نظر گرفتن وضعیتت ، یک روش جلوگیری مطمئن رو انتخاب کن.

به خودت هم بیشتر رسیدگی کن. 

اگر لازمه آزمایش هم بده تا اگر کمبود ویتامین یا ... داری ، مشخص بشه. 

سلام عزیزم چون پرسیدی عیب داره یانه به این فکر کن اونم موجود زنده است و داره رشدمیکنه چطور میشه انقدر راحت برای جونش تصمیم بگیریم؟ قربونت بشم برای ارامش دلت دعا میکنم

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی