منی که تو کل زندگیم پونصد تومن به محصولات پوستی نداده بودم خواستم به پوستم حال بدم و یه سرم پوستی 800 هزار تومنی خریدم. با کلی خسیس بازی و قطره قطره مصرفش میکردمد هنوز به نصفش نرسیده بود. تو کیف لوازم آرایشیم بود و کیفم روی اوپن. امروز ظهر افتاد زمین منم برداشتم گذاشتمش رو اوپن دوباره... الان اومدم استفاده کنم دیدم جا تره و بچه نیست... الان یه حس سوزشی تمام وجودمو فرا گرفته... منی که موجودی کارتم در حال حاضر دویست هزار تومنه سرم 800 هزار تومنیمو به فنا دادم... آه روزگار ظالم...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
همه زیبایی و سلامت پوست و مو براشون مهمه متاسفانه بعضی ها اهمیت نمیدن بعضی ها فکر میکنن هزینه زیاد داره و بعضی ها نتیجه نگرفتن،،، من بهتون تضمین صددرصد میدم که هر مشکلی داشته باشید رفع میشه مثلاً جوش اسکار (ترک) شکم و بدن منافذ باز لک و کک و مک ،ابرسانی عمیق و جوانسازی پوست ، ریزش مو رشد و رویش مجدد مو و... همه قابل درمان هستند