دولتي ها تا اونجا كه امكان داره و از دستشون برمياد دستور دارن كه طبيعي زايمان كنن تو خصوصي ها هم طبيعي اجباريه ولي اگه نشه اصراري ندارن موضوع هم هزينس چون تو خصوصي كلي پول ميگيرن و تو دولتي پول زيادي نميگيرن در عوض عمل جراحي انجام ميدن ولي طبيعي هزينه اي واسشون نداره من شنيدم هر دليلي رو قبول نميكنن ولي وقتي مجبور بشن بايد انجام بدن
من بیمارستان قایم بودم بیمارستان بدی نیست عزیزم میخای یه تحقیقی راجع بهش بکن...برای سزارینم که خیلی خوب بود واقعا میگم عملم خوب بود و بعد 3روز هم دردم کمتر شد رسیدگیشونم خوب بود....ولی اگه برای زایمان طبیعی بستری شی مثل من و پیشرفت نداشته باشی خیی اذیت میشی چون میزارن خوب درد بکشی بعد سز میکنن ولی خوب قانون همه بیمارستانای دولتی اگه میخای بدون درد سز بشی برو خصوصی
وزن اولیه63...وزن فعلی 60500.هدفم تاعید60 و هدف نهایی56
پس احتماله زیاد سزارین انجام میدن اینجور که باید دوتا زایمانو تحمل کنم و درد بکشم
اره بخاطر همين معمولا سزارين انجام ميدن تازه اينكه شما واسه طبيعي بايد تا هفته ٤٠يا ٤٢بيشتر صبركني كه دردت بگيره و تو اون هفته ها ديگه شكم و وزن بچه ها گنجايش نداره اما تو سزارين حتي تو ٣٧و حداكثر تو ٣٨بايد بيارنشون بيرون فرق ٣٨تا٤٢هفته اندازه يك ماهه