بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باقول و تعهد ازش. ببخشش. شخصی رو میشناسم با ۱۷ سال سن زن دوم یک مرد متاهل شده و تو خونه داره با هووش زندگی میکنه یک بچه هم داره الان. بیخیال زندگیتو بکن. الان زندگی مردم خیلی سخت شده. ولی مجدد تکرار کرد طلاق بگیر
مطمئنم هیچ وقت بخشیده نمیشه ، خیانت هیچ وقت بخشیده نمیشه فقط ما خانوما بعضی وقتا مجبوریم و باهاش کنار میایم ، تو شیرین ترین لحظه های زندگی که داری میخندی یا شوهرت بهت ابراز علاقه میکنه تو روش میخندی اما قلبت آتیش میگیره وتو دلت حالت بد میشه ، من آدمای اینطوری زیاد دیدم شمام بخاطر بچه ها کنار بیا
خدایا💙 قصه وکالت را زیاد شنیده ام اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ... توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙
دقیقا همینطوره دیشب ازم معذرت خواهی میکرددوباره ومیگفت غم رو توچشات حس میکنم توروخدا بیا ازاول شروع ...
میگم که هیچ وقت نمیتونی ببخشی ، حتی از دوس داشتنت هم کم میشه و اینکه یه ترسی تو وجودت میوفته که فکر میکنی دوباره داره بهت خیانت میشه
خدایا💙 قصه وکالت را زیاد شنیده ام اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ... توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙