2777
2789

سلام 

من پسر ۲۹ ساله هستم، مجردم، ساکن تهران هستم، کارشناسی مهندسی عمران دارم و درحال حاضر در یک شرکت مشغول به کار هستم 

خیلی تمایل دارم که ازدواج کنم اما متاسفانه تا الان نتونستم دختری رو برای ازدواج پیدا کنم و حتی به کل فامیل ها و خانواده هم سپردیم اما کسی رو پیدا نکردن و البته خودم به چندین نفر پیشنهاد دادم و همگی درخواست منو رد کردن و گفتن نمیخوایم ازدواج کنیم 

میخواستم درخواست کنم اگر کسی هست که معرف برای ازدواج آقایان میشناسه و میتونه به من دختر برای ازدواج معرفی کنه لطفاً شماره اش رو بده تا شاید بتونن کمکم کنن که زودتر یک دختری رو پیدا کنم و باهاش ازدواج کنم 

ممنون میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداش مگه مغز خر خوردی دور ازدواجو خط بکش

آخرش ک باید سر و سامون گرفت

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..خدایی مشاور نیستم واقعابعضیا رو نمیشه قانع کنی دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹اکه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

زن که سروسامون نیست😂😂

حالا اینی ک از قدیم گفتن 

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..خدایی مشاور نیستم واقعابعضیا رو نمیشه قانع کنی دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹اکه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز