2777
2789
عنوان

پسری ک پیشنهاد

151 بازدید | 5 پست

پسری ک پیشنهاد خواستگاری داده بود بهم و به مادرش هم گفته بود نمیاد جلو منم بهش نمیگم پس کی میای و اینا همکاریم خیلی کم همو تو محیط کار میبینم بیرونم ک کلا ۲ بار همو دیدیم ..فقط میگه میخوام یه کار دیگه هم دست و پا کنم و تازه با خواهرش شریکی خونه بگیرن اجاره بدن..نه حرفای احساسی نه حتی دست گرفتن هم هیچی..پیامم یکی دو روز درمیون بیشترم از کار حرف میزنیم..اصلا هیچ امیدی ندارم..حس میکنم این حجم از ناامیدی و شکایتم از خدا منو مشرک کرده

متولد ۷۳ هستید؟ اگه جوون تری عزیزم نمیتونی از یه پسر کم سن و سال انتظار خونه و ماشین داشته باشی برای ...

من ۷۳ اون ۷۱ نه انتظار ندارم بهشم گفتم توقع ندارم.ماشین داره خودش میخواد کامل تر باشه عجله نداره ولی

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سلام عزیزم ببخشید من تاپیک هاتون رو دیدم.منم میخوام تو سوپا مشغول شم میخواستم بدونم کارش سرپایی هستش یا نشستی و اینکه تعطیلات تعطیله یا نه؟ممنون میشم ک یه کم راهنماییم کنی و اینکه هزینه طب کار با خودمونه یا کارفرما

سلام عزیزم ببخشید من تاپیک هاتون رو دیدم.منم میخوام تو سوپا مشغول شم میخواستم بدونم کارش سرپایی هستش ...

اکثرا نشستنیه ولی سرپا هم ممکنه بشی یه وقتایی.قسمت های مختلف دارا.طب کار با خودته