2777
2789
عنوان

وزی مو

5309 بازدید | 58 پست

بچه ها یه سوال با اینکه موها رنگ نیست و موهای خودمه همش از حموم میام وزه با اینکه ماسک مو هم می زنم خسته شدم حالتش خیلی زشنه پف می کنه نمی دونم چه جوری بگم . حالا می خوام برم ماسک موی بعد از حمام فولیکا بگیرم خوبه ؟ چه رنگیشو باید بگیرم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شامپو آرگان و بالم آرگان و سرم فلوئید آرگان استفاده میکنم موهام فوق العاده شده باور کن اصلا نمیتونستم باز بزارم اما الان باز میزارم بیرون از شالم خیلی قشنگ شده هم نرم هم خوش حالت خواستی تو ی گروه پوست و مو ادت کنم من ک خیلی راضی هستم فولیکا فک نکنم ب اندازه ی این جوابدهی داشته باشه

نه عزیزم موهام صاف هست با یه سشوار لخت میشه اما در خالت عادی خیلی بد و وزه

اگ موخوره داره اول با فندک بسوزون بعد کوتاه کن قسمت موخوره ش رو

اگرم موخوره نیس روغن آرگان اصل بگیر بزن دائم

دوای وز فقط روغن آرگانه

سرنوشت بچه گربه رو تو تاپیکای آخرم گفتم😔
اگ موخوره داره اول با فندک بسوزون بعد کوتاه کن قسمت موخوره ش رو اگرم موخوره نیس روغن آرگان اصل بگیر ...

عزیزم نشنیدم تا حالا ... بعد از حمام باید بزنم ؟ قیمتش چنده؟

من شامپو آرگان و بالم آرگان و سرم فلوئید آرگان استفاده میکنم موهام فوق العاده شده باور کن اصلا نمیتو ...

اسم برند محصولاتش آرگانه؟

قیمت شامپوش چنده مثلا

سرنوشت بچه گربه رو تو تاپیکای آخرم گفتم😔

منم مثله شما بودم بخاطر شستشوی زیاد و استفاده از شامپوی نامناسب و اتو مو و سشوارو کنار گذاشتم‌ الان شامپوم بیشتر شامپو بچه میزنم بیرون میام نم موهامو با حوله میگیرم یکم روغن نارگیل میزنم موهامو میبندم و یه شال نخی پیچ میدم‌دور سرم یه ساعت بمونه موهام لخت و عالی مهمونی برم بعد این کارا اتو مو میکشم که شلاقی و دونه دونه بشه

سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏