2821
2789
خوب کردین نزارین بهتون زور بگه ازدواج اسمش روشه زندگی مشترک نباید تنها گردن شما بوده باشه

میدونی چرا ...چون من خونه رو ندیده بودم کامل تا قبل اینکه جهاز بیارم و ب من گفت گاز ندارن آشپزخونه و من مجبور شدم گاز ببرم....فرش هم چون رسم ما نبودم و بزور گفت باید بیاری ...راستش زورم میاد بازشون کنم...خودش اون روز رفته خریده فرش ولی این دو روز قشنگ وقت نشد بندازه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میدونی چرا ...چون من خونه رو ندیده بودم کامل تا قبل اینکه جهاز بیارم و ب من گفت گاز ندارن آشپزخونه و ...

خدا بهت صبر داده که نزدی نصفش کنی 😂، اصلا باز نکن رودار میشه یکمم زور بگو حساب کار دستش بیاد مرد سالاری نکنه بهت

....
منم همین حرفو میزنم قراره با هم با اون وسایل زندگی کنیم باید با کمک هم تهیه بشه

دقیقا همینه تازه ازدواج سازش با داشتن و نداشتن هم هستش بنظرم همسرتون یکم رو ذهنش کار کردن سعی کنین این ذهنیت رو تغییر بدین چون شک نکنید فردا شما بخواین برین سرکار باید از جیبتون براش خرج کنید و گردنت هم میمونه

....

از بس گرونی شده دیگه تو همه شهرها مد کردن ۵ تیکه بزرگ با داماده درصورتیکه طرف ما قبلا همه چی با عروس بود

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

من دقیقا خونم یک خواب ۶۰ متریه

مهر ۱۴۰۲ اومدم سر زندگیم

و کلا تو ۹ ماه نهایتا یک سال جهیزیه خریدم

یعنی از قبل و با قیمت قبل چیزی نخریدم

۱ تومن شد

ولی صادقانه خیلیاش تو انبارمه

یکسری ضرفارم اصلا استفاده نکردم

مثل سرویس ۱۸ نفرم

چون یک ۱۲ نفره هم داشتم که خب اون استفادم شد برای مهمونام

یا کلا یک بار از سوفله خوریام که کلا ۳ تا هستن استفاده کردم 

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️

معمولی اینجوری حساب کن : یخچال 20 تومنتلویزیون 50 اینچ 30 تومنگاز 10 تومنفرش دوتا شش متری حالا 18 تو ...

ظرفشویی واجب نیس ب جاش مبل بهتر بگیر مبل ۱۵ زیاد بدرد نمیخوره بالاخره نمیشه ک بعد دوسال عوض کمی شرایط سخت شده بقیه چیزا کامله

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز