2777
2789
اره مامان فرانکهبهاره رو نشون ندادن چی شد هنوز شهین رو خسرو پرت کرد تو مرداب

بهار رو فک کنم طلاق داد 

دل ِما دریای ِصدها کهکشانِ صَبر است 🦋  تازگیا کنج دلم دلبری خونه کرده 🥰   قند دلم خیلی دوست دارم معجزه خدا بمونی برامون برای گرفتن دستات لحظه شماری میکنم مامانی قربونت برم ک اومدی تو دلمی. 🩷 ۱۴۰۳/۵/۱۱بی بی چکم مثبت شدو بهترین ماه  هدیه خدا برای تولدم 😍🩷😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خاطر چی؟

غلام رفته بود خونه باغ بعد دید انیس ، سوجان ، سهراب تو خونه باغ دارن حرف می زنن وایساد گوش دادن انیس یه کاغذ از خسرو دستش بود آورده بود به سهراب نشون بده بگه چی نوشته ولی سهراب سواد نداشت گفت ببریم سوجان بخونه اون معلمه سواد داره میتونه ، خلاصه رفتن خونه باغ سوجان گفت اینجا نوشته پرویز همه اموالش دادن به خسرو خب بعد داشتن به سهراب میگفتن که پرویز پسر خسرو نیست و پسر شهین هست ، خسرو فقط یه بچه داره اونم ستاره بود ، شهین همه اموالشو زده بود به نام پرویز که پسر خودشه ،تو وصیت نامهشهین همه اینا نوشته بود سرتو درد نیارم همون شب غلام رفت سراغ خسرو گفت که آره پرویز پسر تو نیست من خبر دارم ، باید بهم پول پله بدی و تهدیدش کرد ،فردا صبح خسرو به عیاض گفت ، انیس و غلام رو زندونی کن تو کاه دون ، دو سه روز اونجا زندونی بودن بعد میخواست اونجارو آتیش بزنه ، بهاره حرف های خسرو و عیاض رو شنید رفت به جاوید گفت برو غلام و انیس رو نجات بده  فلان جاهستن ، جاوید با داداش غلام رفتن نجاتشون دادن ، بعد انیس خسرو رو پیش مردم رسوا کرد همه چیو گفت به مردم بعد یهو غلام با تفنگ از پشت سر به خسرو شلیک کرد 

کلی غلط نوشتم به بزرگی خودت ببخش

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

بهار رو فک کنم طلاق داد

عه خاک برسرش کُل کُبیس  نم چی چی خخخخخ

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

یکی بگه چرا غلام خسرو رو کشت

چون ازش عقده داشت ، کتکش زد، پاشو داغون کرد، میخواست بکشش

چرا قربان به سهراب گفت خودم میشم شاهد عقدتون؟؟؟

میخواد ببینه اینا واقعا همو میخوان 

باورش نمیشه ک نامزدن 

آخه سوجان گفت نامزدت کردم 

دل ِما دریای ِصدها کهکشانِ صَبر است 🦋  تازگیا کنج دلم دلبری خونه کرده 🥰   قند دلم خیلی دوست دارم معجزه خدا بمونی برامون برای گرفتن دستات لحظه شماری میکنم مامانی قربونت برم ک اومدی تو دلمی. 🩷 ۱۴۰۳/۵/۱۱بی بی چکم مثبت شدو بهترین ماه  هدیه خدا برای تولدم 😍🩷😭
چرا قربان به سهراب گفت خودم میشم شاهد عقدتون؟؟؟

دوتا مامور گذاشته بود که بعد عقد سهراب و بگیرن بکشن سوجان بیوه بشه بتونه بدون اجازه وصی خودش عقدش کنه

که آخرش طفلک دلش شکست پشیمون شد تهش هم اینطوری کشته شد😭

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم