2777
2789
عنوان

گند زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 34 پست
الانکه میبینم خیلی شرایط سختی دارین و روزاتون یکنواخت و تکراری شده شمام حق دارین کاش حداقل اون خانوم ...

نمیذاره زندگیم داغون

من نماد بک پولدار بدبحتم

که ازپولم هیچ استفاده ای نمیتونم بکنم

مگه دزدکی دوستام ‌من ‌ببرن بیرون 

اونم‌وقتی سرشون خلوت شه

نمیذاره زندگیم داغونمن نماد بک پولدار بدبحتمکه ازپولم هیچ استفاده ای نمیتونم بکنممگه دزدکی دوستام ‌م ...

یکی با عمین شرایط رو میشناختم که همه میگفتن اونکه پولداره گفتم بابا اون بدبخت کجا پولداره پول برا شوهرشه شوهره هم حال نمیکنه زنش استفاده ای از پولش بکنه این بدبخت تو خونش حکم پادو رو داره 

البته امیدوارم برای شما اینطور نباشه ولی با این شرایطم زندگی واقعا سخت میگذره افسردگی میگیره آدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی با عمین شرایط رو میشناختم که همه میگفتن اونکه پولداره گفتم بابا اون بدبخت کجا پولداره پول برا شو ...

دقیقا من هم همینم 

آینده و جوانیم و به خاطر یک انتخاب اشتباه خراب کردم همه ی روابطم همه ی امروزم زیر سایه ی همون انتخاب اشتباهی که دیروز کردم‌

فرار از خونه پدری 

فرار از غر غر و نق نق 

اگر تو خانواده به من توجه می‌شد اخترام میداشتن عزت نفس میدادن امروز اینجوری نبودم 

خانواده خیلی مهم خانواده همه چیز 

دقیقا من هم همینم آینده و جوانیم و به خاطر یک انتخاب اشتباه خراب کردم همه ی روابطم همه ی امروزم زیر ...

شما که تقصیری ندارین شمام خواستین از اون بدبختی فرار کنین که قربون خدا برم گیر ایشون افتادین

شما اگه تو خونواده حمایت میدیدی محبت میدیدی ،میدیدی کسی پشتتونه طرف شمارو میگیره که میموندین خونه بابا به وقتش با یه آدم نرمال تمیز آشنا میشدی نه اینکه انقد آدمو شکنجه بدن آدم بگه خدایا یکیو فقط برسون من از اینجا برم

بعدشم ازدواج میکنه میبینه این هزاربرابر از اون بدتر بوده

باز خونواده ایم نداره دلشون براش بسوزه هواشو داشته باشن