2777
2789
عنوان

چالش نداشتن کیس مناسب ازدواج 😪

217 بازدید | 22 پست

بچه ها من الان ۲۹ سالمه.

به گفته اکثر اطرافیان، زیبا هستم.  

دانشجو دکتری ام.

استاد دانشگاه هستم.

یه مدت هم شرکت کار میکردم. 

. پدر و مادرم شغل خوب دولتی دارند. وضع مالی متوسط رو بالا داریم. 

برادرا و خواهرانم هم تحصیل کرده، شاغل و شرایط بسیار عالی دارند.

جالبه من هنووووز مجرد موندم.  

به شدت دلم میخواد ازدواج کنم. نی نی دار بشم.  

به خدا موندم. با شرایط من چرا یه مورد درست حسابی برای من پیش نمیاد ؟ 

شاید اینطور ک باید نمیتونم خودم رو تو جامعه معرفی کنم و به خودم ارزش بدم ، نمی‌دونم واقعا !!! 

یه پارتنر (تقریبا میشه گفت مجازی) دارم. ۱.۵ سال با هم هستیم. یه زمانی حرف ازدواج میزد خیلیی کم. الان چند روز پیش می‌گفت من واقعا قصد ازدواج ندارم. دلم خیلی گرفته. نه راه پیش دارم. نه راه پس! 

منم شرایط شما را دارم منتها ده سال بزرگتر از شمام. بیش از پونزده ساله درگیر این چالشم

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اپ همسریابی رو امتحان کن

فایده نداره من اونم امتحان کردم ی مشت ادم داغون. حتی سایت همدم یک مشت ادمی که از هر نظر پایین ترن درخواست میدن

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

شما به خاطر همین موقعیت خوبتون که تا الان تنها موندید بهتره بگم کمتر کسی هست که اعتماد به نفس درخواست دادن به شما رو داشته باشه با اون کسیم که میگی گفته قصد ازدواج ندارم هرچ زودتر تمومش کن و مطمعن باش ادم درست به موقعش سر راهت میاد توی هرچیزی بهتره انقدر این سن رو معیار قرار ندیم

عزیزم سنم داره می‌ره بالا سه ماه دیگه سی سالم میشه 😭

خب چه اشکالی داره؟

انقدر حساس نباشید روی این موضوع ممکنه زمانش واسه شما دیرتر باشه همه که مثل هم نیستن اینکه دیر ازدواج کنید ولی انتخاب مناسبی باشه خیلی بهتر از ازدواج زود و انتخاب بده

خب چه اشکالی داره؟انقدر حساس نباشید روی این موضوع ممکنه زمانش واسه شما دیرتر باشه همه که مثل هم نیست ...

امان از حرف مردم! 

بعدم الان دیگه دهه هشتادی ها هم ازدواج کردن.

2790
2778
2791
2779
2792