2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون شدیدا حسود و عقده ای و روانیهکل فامیل ازش متنفرنولی من بنا به دلایلی مجججججبورم گاهی باهاش معاشر ...

بخدا حوصله داری واسه خودت جنگ اعصاب درست میکنی اولین چیز واسه ادامه زندگی ارامشه ول کن قطع رابطه کن نمیکنی ام کمش کن و کلا ب حرفاش اهمیت نده

در من ،منی مرد که آرزوی زندگی داشت...
بخدا حوصله داری واسه خودت جنگ اعصاب درست میکنی اولین چیز واسه ادامه زندگی ارامشه ول کن قطع رابطه کن ...

به خودم باشه که تا قیامت نمیخوام روی نحسشو ببینم 

عفریته س از بس

گفتم که

ولی بنا به دلایلی مجبورم متاسفانه

به خودم باشه که تا قیامت نمیخوام روی نحسشو ببینم عفریته س از بسگفتم کهولی بنا به دلایلی مجبورم متاسف ...

خب حالا ک مجبوری سیع کن ب حرفاش اهمیت ندی بابام میگ آدم بیهوده باید حرفاشو دایورت کرد به توالت توم اینکارو بکن سیع کن نتونه روت اثر بزارع

در من ،منی مرد که آرزوی زندگی داشت...
دختر منم کلاس اولهاز دیشب سرفع الانم دیدم گرمه تنش استامینوفن ‌دادم بخابهصبحم‌نمیفرستم مدرسه😢

بچه مریض و میفرستن همه رو هم درگیر میکنن اینا یه سرفه کنن یک هفته نمی فرستم ولی همه این درک و ندارن 

بچه مریض و میفرستن همه رو هم درگیر میکنن اینا یه سرفه کنن یک هفته نمی فرستم ولی همه این درک و ندارن

همینو بگو‌خواهر

چهارشنبه ک رفت مدرسه رفتم دنبالش دیدم همه تو کلاسشون سرفه و ماسک و ...

اخه چرا میفرستین مارو گرفتار میکنین