2777
2789
عنوان

عشق قدیمیتون رو فراموش کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 25 پست
میدونی بن بست زندگی کجاست؟ وقتیه که نه حق رسیدن داری نه توان فراموش کردن:)

دقیقا

من خیلی افسردگی گرفتم و فشار روحی شدیدی روم هستش‌

خیلی سعی کردم بجنگم نشد الان بعد سه سال هرروز بیشتر از قبل حس میکنم که دیگه توان ادامه دادن ندارم دلم میخاد رها کنم همچیو

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقامن خیلی افسردگی گرفتم و فشار روحی شدیدی روم هستش‌خیلی سعی کردم بجنگم نشد الان بعد سه سال هرروز ...

سخته میدونم خیلی طول میکشه حسرت میخوری قشنگم ولی زندگیه هیچوقت باب میل ادم پیش نمیره

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده:) 

بعد بعضیا میگن گذشته هر کس به خودش مربوطه

بفرما اینا نمونه هاش 

من میگم گذشته تاثیر مستقیم داره رو آینده میگن نعع

بالاخره یه کلیاتی از گذشته طرف رو بایست بدونیم دیگه 

خدا کنه اینجور شوهری گیر من نیاد دلش با کسی دیگه باشه سخخخته واقعا 

بعد بعضیا میگن گذشته هر کس به خودش مربوطهبفرما اینا نمونه هاش من میگم گذشته تاثیر مستقیم داره رو آین ...

این جوری باید رفت یه مرد کم و سن و سال پیدا کرد...

به نظرم اکثر آدما تو زندگیشون یه نفر رو متفاوت تر از بقیه دوست داشتن حالا یا بهش رسیدن و جدا شدن یا نرسیدن یا رسیدن و با هم موندن...

مثلاً شوهر من عاشق زن سابقش بوده رسیدن بچه هم داشتن اما الان اسمش میاد انگار اسمشو به دیوار میگی هیچ دل بستگی بهش نداره...

یا پدرم از دخترعموش خوشش میومده اما الان صرفاً فقط دخترعموشه نه بیش تر...

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا