2777
2789
عنوان

گفت یکیو میخام مثله مامانم باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 32 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو متاسفم ک مادرتون فوت کرده اما هیچکس مخصوصا زن آدم مثل مادر نمیشه جایگاهشون متفاوته اون مادرت بود ...

نمیدونم شاید بخاطر ابراز احساسات من میخاد نبود مادرش رو با من جبران کنه..

اینکه دنبال مادر میگرده خیلی بچگانس.. شما نمیتونی مادرش باشی ک! نیاز به تراپی داره سن جفتتونم خیلی ک ...

سن جفتشون کمه ولی باز بعضا دخترا تو این سن میتونن زندگی تشکیل بدن ولی طرف اسی خیلی بچس مامان میخاد😑 نمیشه به عنوان مرد زندگی روش حساب کرد

دقیقا خودش هم فوق العاده احساسیه فوق العاده زیاد

اره 

دوس پسر منم اینه تقریبا 

دوس داره یه سری محبت کردنای این جنسی رو 

و اینمدلی خود واقعیشونو راحت تر نشون میدن و صمیمی میشن و احساساتشونو بروز میدن

میتونین ماهی صدام کنین🎀

سن جفتشون کمه ولی باز بعضا دخترا تو این سن میتونن زندگی تشکیل بدن ولی طرف اسی خیلی بچس مامان میخاد😑 ...

نه دخترا هم نمیتونن فرقی نداره 

سن کمه واسه همه کمه دخترو پسر نداره 

تو ۱ ماه آشنایی قطعا نباید اخلاق بدی ازش ببینی خیلی زوده

البته بخاطر بعضی رفتارای منه ک عصبی میشه

و حق داره اما عصبانیتش طوری نیست که بخاد بهم توهین کنه فقط بارها و بارها میپرسه چرا این شد

احساس میکنم انچنان ب بلوغ فکری نرسیدم...

مامان خواستن چیز بدیه؟پیرمرد ۸۰ ساله ام دلش مادرش رو میخاد..

هر کسی مادرشو از دست بده تا اخر عمرش نبودشو حس میکنه. ولی مرد باید پشتیبان و تکیه گاهت باشه نه که بگه جای مادرم باش. اگه بری تو زندگی باهاش به حرفم میرسی، این ادم مناسب زندگی نیست حداقل تا چند سال اینده...

اره دوس پسر منم اینه تقریبا دوس داره یه سری محبت کردنای این جنسی رو و اینمدلی خود واقعیشونو راحت تر ...

دقیقاا قصدش از رابطه واقعا جدیه

نبود مادر

مخصوصا توی دوران خدمت خیلی سخته

ما الان داداش خودم خدمته جونمون هم واسش میدیم از هر لحاظ من خودم تموم وسایلش رو اتو کردم ولی امشب گفت که خودم تنهایی اتو کردم یخورده ملحفه ام سوخته

نامادری ام که داره...

2790
2778
2791
2779
2792