2789
عنوان

پسر لاشی

265 بازدید | 12 پست

یه مثال بزنین براش

میدونم معنیش چیه میدونم به چه کسی میگن میخام بفهمم شما نظرتون چیه

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

همه فکر و ذکرش وسط پاهاشه

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پسری ک همزمان با چند تا دختر هست و تنوع طلبه

اره دقیقا

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

پسری که خرج کافه رو هم دوست دخترش میده بعد میگه دخترا بِکَن هستن 😐😂

به چشم این پسرو دیدم 😂

با افتخار هم اینا رو میگفتا 😂😂

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

پسری که با احساسات یه دختر بازی میکنه و قصدش ازدواج نیست

پسری که فقط به فکر عشق و حال است و اصلا احساسات یه دختر براش مهم نیست و نمی‌فهمه اون دختر ممکنه عاشقش بشه ...

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

پسری که خرج کافه رو هم دوست دخترش میده بعد میگه دخترا بِکَن هستن 😐😂به چشم این پسرو دیدم 😂با افتخا ...

توی زندگیم یبار عشق یطرفه به لاشی داشتم که روزی با پنجتا دختر بود بعدش منو دوستامو دید میزد و کلا دختر میدید دیونه میشد با اینکه پنجتا رل داشت بازم دخترارو دید میزد مخ میزد هنوزم بهش حس دارم تموم نمیشه روانی شدم اما نشد اشککک

پسری که با احساسات یه دختر بازی میکنه و قصدش ازدواج نیستپسری که فقط به فکر عشق و حال است و اصلا احسا ...

پسری که همه دخترا روش کراش باشن مثلا 100نفر یا بیشتر؟ 

پسره لاشیه؟ 

پسری که همه دخترا روش کراش باشن مثلا 100نفر یا بیشتر؟ پسره لاشیه؟

نه لزوما 

اگر با چند تا دختر باشه یا با یه دختر بدون هیچ هدفی باشه لاشیه

ولی مثلا یه سری از سلبریتی ها یا بعضی پسرا خیلی خوشگل یا خوشتیپن همه دوستشون دارن چون ظاهر یا رفتار جذابی دارن

ولی آیا اونا رفتاراشون لاشی گونه است یا نه ؟! سعی میکنن به بقیه نخ بدن یا دوست بشن یا نه ؟!

اگه آره و خودشون کرم میریزن قضیه فرق داره

نه لزوما اگر با چند تا دختر باشه یا با یه دختر بدون هیچ هدفی باشه لاشیهولی مثلا یه سری از سلبریتی ها ...

اره با چندتا دختر میره واسه رل بازی اصلا هم عاشق هیچی نیست این وسط به من فکر میکنه پسره بشدت منم حالم کم کم داره بهم میخوره

اره با چندتا دختر میره واسه رل بازی اصلا هم عاشق هیچی نیست این وسط به من فکر میکنه پسره بشدت منم حال ...

پس لاشیه 

ولش کن اهمیت نده خودت رو سرگرم کن ...

مثلا یه زبان یا مهارت جدید یاد بگیر و خودت رو درگیر گرفتن مدرکش کن

سعی کن فراموشش کنی اصلا همین که به لاشی بودنش فکر کنی ازش متنفر میشی ‌‌...

ببین من رو یکی کراش بودم ، یه سری چیزای بدم داشت که همیشه تو معیارام میگفتن طرف مقابلم اینارو نداشته باشه هیچوقت ...

ولی با همون معیارا میگفتم اوکیه ...

وقتی فهمیدم طرف دوست دختر داره کلا از سرم افتاد ...

سعی کن از سرت بیفته و دیگه بهش فکر نکنی

پس لاشیه ولش کن اهمیت نده خودت رو سرگرم کن ...مثلا یه زبان یا مهارت جدید یاد بگیر و خودت رو درگیر گر ...

هرکاری کردم نشد باید زمان بگذره تا تموم شه)) : اصلا نمیشه بهش فکرم نکنم بازم ببینمش فرقی نداره چند سال بازم حس دارم بهش