برادرشوهرم جدا شده ازدواج کرده برادر شوهرم یه بچه داره با اونی ک ازدواج کرده اون دو تا بچه داره بعد یکسره خانواده شوهرم میشنن پا میشن میگن چ دختره به به پولدار ماشین انداخته زیر پای برادرشوهرم ی خونه هم به نامش کرده همش میکم خداروشکر اننخاب خوبی داشت چ عروسی و این حرفا خیلی بهم برمیخوره دختره شوهر طلاق داده با دو تا بچه مگ این تعریفا رو داره تازه دخترش دانشجوئه بعد میگن دختره 32 سالشه مگ میشه 32 سالش باشه دخترشم دانشجو باشه خیلی عقده ای هستن اینا موندم چی بگم بهشون منم همش تیکه میندازم به برادرشوهرم پسرت ماشالله عروسیشه دیگ باید پدر شوهر بشی منظورم پسر زنشه
آقا هستم /به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زنش چند سالشهاین وسط فقط فکرم رفت یه جا بنظرت جاریت عمل ترمیمی واژن انجام نداده؟😂😂
درمورد تاپیک قبلیت، پسر من دوماهگیش ۸ کیلو بود شیر خودمو هم میخورد نگران چاقیش نباش اینا راه که بیوفتن لاغر میشن الان چهارسالشه از همسناش شاید کم وزن تر هم باشه
تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه بی خیال حرف و نگاه مردم
چون دوتا بچه آورده سنشم بنظر یکم بالاست حتما عمل کرده چون خودمم دوتا بچه دارم میخام بکنم
اگه ۳۲ باشه که واقعا سنی نیست دوتا بچه هم چیزی نیست که نیاز به عمل داشته باشه شاید شما زیاد حساسی منم دوتا بچه دارم از این نظر میگم، عمل سختیه اگه خواستی انجام بدی بیشتر در موردش تحقیق کن یه دکتر خوب پیدا کن
تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه بی خیال حرف و نگاه مردم