2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب چطور کات میکنی ک فراموش میکنی ؟اصلا چطوری میشه دونفر بهت پیشنهاد بدن همزمان ؟اگر خودت بهشون پیشنه ...

یهو باهاش حال نکنم کلا جوابشو نمیدم یا میگم ب درد هم نمیخوریم راحت جدا میشم چون حسی ندارم

اره بعضی وقتا بیشترم هستن ولی خب تا باهاشون حال نکنم ک رل نمیزنم😐😂

اره ی سری وقتام خودم اعتراف میکنم ک ازش خوشم اومده بعد اوکی میشیم😂

منم همینمم از دونفر خوشم با دوتاشون رل میزنم😐😂(تازه من عاشقم نمیشم فقط یکم باهاشون حال کنم خیانت م ...

به عمومی بودن افتخار میکنی؟

یه روزی میاد 

توام عاشق میشی اما  آنچنان خیانتی بهت بشه که همه خیانت ها و با چند نفر رل زدن هات مثل یه سریال از جلوی چشمت بگذره 

ریپ بزنی جواب نمیدم 

ولی این حرفم رو گوشه ذهنت نگه دار ،وقتی به حرفم رسیدی یادش میفتی

از آدم خائن متنفرم چه زن باشه چه مرد

اگه این قضیه برعکس بود بازم میگفتی عب نداره ازدواج که نکردیم پس بذار با هرکس دیگه هم میخواد تو رابطه باشه؟ 

عجب دنیای💩ی شده

مسخرش اینجاس میگن قضاوت نکنید😂

قضاوت نکنیم که جامعه رو به گند بکشید؟ 

یهو باهاش حال نکنم کلا جوابشو نمیدم یا میگم ب درد هم نمیخوریم راحت جدا میشم چون حسی ندارماره بعضی وق ...

با اکستم رفتی دوباره تو رابطه ؟

اگر آره ک دیگه تو خیلی راحت دلبری میکنی👏👏

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
به عمومی بودن افتخار میکنی؟یه روزی میاد توام عاشق میشی اما آنچنان خیانتی بهت بشه که همه خیانت ها و ...

عمومی نیستم افتخارم نمیکنم واقعا نمیفهمم فازتونو اسی گفت من این مشکلو دارم منم گفتم منم همین طوریم و مشکل منم هست پس افتخار نبوده 

دوما من انتظار هرچیو دارم بعدشم باکسی میرم ک مثل خودم ی حس زودگذر داشته باشه نه عشق 

سوما الان همه تو نسل ما تجربه اینو دارن هرکی میگه نه دروغ گفته

چون مریضی فقط میای حرف میزنی و میری

عجب من زندگی خودمو دارم و شماهم زندگی خودتونو پس از اول ریپ نزنین!