2789

چند وقت بگذره فراموشت میشه نگران نباش

فقط سعی کن به هیچکدوم فکر نکنی 

منظورم اینه یکیو اولویت کنی برا خودت چون هردو واقعی نیستن

شکوه آزادی همینه ، باید گذاشت همه حرف بزنن تا بفهمیم یه سری افراد شامپانزه ای بیش نیستن .

میگن یک روز یک دختری میاد به کوروش کبیر میگه من عاشقت شدم برام محترمی 

کوروش میگه من که درمقابل برادرم چیزی نیستم اگه برادرمو ببینی عاشقش اون میشی 

بعد میگ‌برادرم پشت سرته 

دخترته تا برمیگرده میبینه کسی نیست اونجا کوروش میگه اگه واقعا عاشق من بودی هیچکقت پشت سرتو نگاه نمیکردی 

توام اگه اولی رو واقعا میخاستی هیچ وقت دومی رو جایگرین نمیکردی

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چند وقت بگذره فراموشت میشه نگران نباشفقط سعی کن به هیچکدوم فکر نکنی منظورم اینه یکیو اولویت کنی برا ...

اخه من نیستم دختری ک بااحساس کسی بازی کنم واقعا دوس دارم اولی دلسرد شدم چون خاستگاری نیومد 

جذابیتش اینجاست شوخی نیست قشنگ من😂خب رابطه های الان موندگار نیستن ب شوهرم خیانت نکردم ک اینطوری میگ ...

نه دقیقا قسمت ناخوشایندشه اگ واقعیت باشه

تعهد فقط به همسر نیست توی قلب ادمه پس تعهد به پارتنرم مهمه

درسته رابطه های الان موندگار نیستن اکثرا پس مجبور نیستی با کسی بری تو رابطه چون زندگیت کم کم زوال پیدا میکنه(هرچند الانم شده)

تابوشکنی از یک سری چیزهای منفی در جامعه هم اصلا کار درستی نیست و آسیب زاست پس اگ نمیتونی با خودت و زندگیت کنار بیای توی شبکه اجتماعی حرفی نزن حداقل دراین باره

واقعا از صمیم قلبم اینارو گفتم نه توهین✨

شکوه آزادی همینه ، باید گذاشت همه حرف بزنن تا بفهمیم یه سری افراد شامپانزه ای بیش نیستن .

جذابیتش اینجاست شوخی نیست قشنگ من😂خب رابطه های الان موندگار نیستن ب شوهرم خیانت نکردم ک اینطوری میگ ...

اره همینوبگو والا الان هیچ کس پیدانمیشه ک باکسی دوست نبوده باشه  درخواست دوستیمو قبول میکنی 

اخه من نیستم دختری ک بااحساس کسی بازی کنم واقعا دوس دارم اولی دلسرد شدم چون خاستگاری نیومد

میدونم نیستی

این اتفاقی هم که برات افتاده طبیعیه ممکنه یه ریشه ای داشته باشه (البته اتفاق عادی ای نیست!)

با مشاور صحبت کن 

نه دقیقا قسمت ناخوشایندشه اگ واقعیت باشهتعهد فقط به همسر نیست توی قلب ادمه پس تعهد به پارتنرم مهمهدر ...

خب قشنگم الان بهتره تجربه این چیزارو داشته باشی نگو نه که هرکیو دیدم افتاب مهتاب ندیده ازدواج کرد زندگیش به.. کشیده شد چون یا بلد نیستن چطوری با ی مرد برخورد کنن یا میبینن وایی چقد خوبه بزا برم سراغ مردای بقیه! 

بعدشم موضوع تاپیک همینه اسی مشکلشو گفت و منم گفتم مشکل تورو دارم! پس اگه اذیت میشین یا وارد نشین یا احترام بزارین قشنگم