2777
2789

احتمالش هست.............اصلاح سبک کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره سرخ کردنی اینا خیلی کم میخورم پیاده روی میکنم و..

منم فیبروم دارم..................از قبلش هم شکم داشتم ولی دارم وزن کم میکنم با اصلاح سبک با اینکه لاغرم هستما.............روغن رو حذف کردم 85درصد آبپز میخورم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

منم فیبروم دارم..................از قبلش هم شکم داشتم ولی دارم وزن کم میکنم با اصلاح سبک با اینکه لا ...

من کلا ۴۵ کیلو ام

شکمم تخت بود کاملا الان بالای نافم مثل. قبله و پایین نافم بزرگ شده مس قبل نیست 🥲💔

چیکار کنم ؟

من کلا ۴۵ کیلو امشکمم تخت بود کاملا الان بالای نافم مثل. قبله و پایین نافم بزرگ شده مس قبل نیست 🥲💔 ...

چکاپ برو .......دارو مصرف میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه یه مدت خیلی کم پونیکا می‌خوردم بعد دیدم فایده ندارع ول کردم

چند وقت خوردی؟؟؟؟منم چندروزه دارم دمنوش گزنه میخورم

من کلا ۴۵ کیلو امشکمم تخت بود کاملا الان بالای نافم مثل. قبله و پایین نافم بزرگ شده مس قبل نیست 🥲💔 ...

من الان سه یا چهار ساله اینجوری شد شکمم

ولی دکتر نرفتم و بدتر شده هیکلم

حتمن ازمایش و دکتر برو

حتی یکسال هم ورزش کردم تاثیری نداشت

چند وقت خوردی؟؟؟؟منم چندروزه دارم دمنوش گزنه میخورم

کمتر از یک ماه شاید 

من وقتی داشتم این قرصه رو می‌خوردم اورژانسی هم خوردم بعد اینا با هم تداخل داشتن دیگه نخوردم یه هفته یکم ترشح قهوه ای و خیلی کم خون اومد،بعدش دیگه نیومد و سر موعد هم پریود شدم 

وای یعنی وقتی با ورزش نشده با چیزای دیگه کنترل میشه ؟

من اقدامی انجام ندادم و دکتر و ازمایش هم نرفتم بدتر شدم

ورزش هم همینجوری خودم میرفتم الانم دارم درس میخونم و سرکار میرم باشگاهم نمیرم هیکلم وحشتناک شده درحالیکه قبلنا شکم نداشتم و منظم بود سیکلم

البته ماهیانه مم شده ۲ روز در ماه مطمئنم تخمدانام مشکل پیدا کردن