2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید همان عروسکی که به دلم ماند

ولی خفه کردم خواسته ام را

بزرگترین آرزوی خفه شده ام بود 

ک میداند؟

فقط تو نیستی من هین وسایل اولیه زندگیمو بابام تامین کنه دمش گرم

میددنی واسه المپیاد میخوام کلاس برم نمیشه میخوام کتاب بخرم نمیشه اگرم تا الان هر چیشو خریدم با کمک هزینه قلم چی بوده پس خودتو آدم بدبختی حساب نکن من از لباسم میزنم کتاب میخرم ک در آینده ی چیزی بشم راحت زندگی کنم 

دلم گرفت ! به ولله ، اگه پارسال این تاپیکتو می‌دیدم به شرفم برات میگرفتم هدیه‌ی یه داداش به خواهرش ! اما چیکار کنم که بخاطر بیماری و عمل جراحی مجبور شدم دار و ندارمو هزینه کنم !

ای خدا چرا باید این تاپیکو ببینم ؟ امشب حالم خوب بود اما بد حالم گرفته شد! 

انشاالله خود خدا از خزانه‌ی غیبش و به هر شکلی که میتونه با یه دونه آی‌پد دلتو شاد کنه 🙏

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

خیلی ممنوونانسانیت هنوزم هس

براتون دعا می‌کنم 🙏 اما مطمئن باش زندگی بالا پایین داره و از کجا معلوم یه روزی مولتی میلیاردر نشی؟!☺️ خدارو چه دیدی ؟ شاید اینقد وضع مالیت خوب بشه که به منم کمک کنی !☺️😂

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.