2777
2789
😥😥 میشه برام از کسی بپرسی ببینی کی ها هست چطوری بیام پارتی کلفت یعنی همشهریشو پیدا کنم ؟

همیشه خونس جایی نداره بره

ولی خب هرکسی رو نمیبینه

باش عزیزم پرس و جو میکنم شماره ای چیزی ازش پیدا کردم حتما بهت میگم😊

میزان پرتوقع بودنم ب حدی جدی و خطرناک شده ک توقع دارم وقتی میگم دلم کروسان میخواد بگن بپوش بریم پاریس🤧

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

همیشه خونس جایی نداره برهولی خب هرکسی رو نمیبینهباش عزیزم پرس و جو میکنم شماره ای چیزی ازش پیدا کردم ...

الهی خیر ببینی ایشالا یه روز یه جا خدا چنان دستتو بگیره بگی دعای این بنده خدا بود 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

الهی خیر ببینی ایشالا یه روز یه جا خدا چنان دستتو بگیره بگی دعای این بنده خدا بود 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

فداااات شم

من هرکار ازم بربیاد برات انجام میدم💋

ان شاالله مشگل وگرفناریت هرچی هس خیلی زود زود برطرف ش

میزان پرتوقع بودنم ب حدی جدی و خطرناک شده ک توقع دارم وقتی میگم دلم کروسان میخواد بگن بپوش بریم پاریس🤧

فداااات شممن هرکار ازم بربیاد برات انجام میدم💋ان شاالله مشگل وگرفناریت هرچی هس خیلی زود زود برطرف ش

سلام عزیزم ببخشید از سید مهرعلی شماره ای گیر نیوردین بخدا خیلی گرفتارم 

سلام عزیزم ببخشید از سید مهرعلی شماره ای گیر نیوردین بخدا خیلی گرفتارم

سلام

ن عزیزم فک میکنم ک شمارشو عوض کرده باشه

گفتم ک هرکسی رو راه نمیده و مشتری های خاص خودشو داره

ای خدا شانس منو ببین سه ماهه نتونستم یه دعانویس خوب پیداکنم

اهل کدوم شهری

باید حضوری بیای پیشش شاید پذیرفت شمارو