2777
2789
عنوان

سرگیجه با تکان دادن سر

3166 بازدید | 13 پست

چندروزه وقتی سر م روتکون‌میدم سر م‌گیج میره دوماه پیش هم اینطوری شدم بتاهیستین داد دکتر عمومی…باز الان چندروزه دوباره شروع شده،،میشه از اعصاب باشه؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی‌ها میگن ازگوش هست اما من ضربه نخورده به گوش ‌م،،،،فقط اعصابم رو‌خونواده م‌بهم ریختن، میشه از اع ...

بله درسته از گوش هست که عموما منشا عصبی داره مادر منم یه مدت اینطور بود تمرینات تعادلی انجام بده تا بهتر بشه اگر خیلی شدیده برو دکتر بهتره

بعضی‌ها میگن ازگوش هست اما من ضربه نخورده به گوش ‌م،،،،فقط اعصابم رو‌خونواده م‌بهم ریختن، میشه از اع ...

دلیل بر ضربه نیست مایع گوش میانیت تکون خورده ک با قرص حل میشه

فشارتو بگیر ک پایین نباشه

از اعصابم بله میشه ریلکس کن

دکتر نرفتین؟

رفتم دکتر گوش چون همش فکم منبقض میشد و بدنم بیحال میشد اونقدر سنگین میشدم که نمیتونستم بلند شم ، گوش درد هم داشتم برای همههههه ی این علائم بتاهیستین داد و گفت تغذیه تو درست کن 😑

کاربر ۱۴۰۰ ام helya_banoo که اسم کاربریمو دوست نداشتم و یه تعیلق ریز هم شدم 🥲

خدا نکنه منیر داشته باشی 

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.

رفتم دکتر گوش چون همش فکم منبقض میشد و بدنم بیحال میشد اونقدر سنگین میشدم که نمیتونستم بلند شم ، گوش ...

البته از گوشم نوار گرفت گفت به گوش ربط نداره 

شما هم تو خواب سرگیجه  داری ؟ من فک کنم بخاطر مشغله و اعصاب خوردیام باشه 

کاربر ۱۴۰۰ ام helya_banoo که اسم کاربریمو دوست نداشتم و یه تعیلق ریز هم شدم 🥲