2789
خونه مال مادرشوهرمه و خیلی دوستش داره دلش نمیاد بفروش

بگو پس پاشو برو سر زندگیت. هم خدارو میخواد هم خرما. شوهرش علیل افتاده به دنبال مال دنیاس. از اول جلوش وامیستادین مجبور میشد بفروشه.

مثبت فکر کنید،اتفاقهای مثبت رخ میدهد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به خدا یاد مظلومیه بابام میفتم ها جیگرم میسوزه. زن داداشم ده روز قبل فوت بابام بهم گفت تو دخترشونی، ...

بد ذاته دیگه..مثله زن داداش من سعی کن کمتر ببینیشون من به حداقل رسوندم اعصابم راحته...معلومه رو دادین

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌

ببین خانمی الان برادرشوهرت اجازه نمیده پرستار بگیرن یا برن خونه کسی دیگه . اوکی قبول 

ولی میتون یه کارگر بگیرن برای کارهای خونه که جاریت از دست و پا نیوفته

ظلم که نکرده بنده خدا . 

یکم باید شرایط رو بهتر کنن 

دور از جون جاریت پس فردا مریض شه بیوفته گوشه خونه کی میخواد به اون و بچه اش و پدرشوهرت برسه

برادرشوهرت الان شرایط رو درک نمیکنه 

شوهرت باید باهاش صحبت کنه 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
بد ذاته دیگه..مثله زن داداش من سعی کن کمتر ببینیشون من به حداقل رسوندم اعصابم راحته...معلومه رو دادی ...

من ماهی یه بار میبینمشون. ولی خب دلم میگیره ما همین یه خواهر و برادریم. غیر از مامانمم کسی رو نداریم دیگه

همش به مامانم میگم مامان چی میشد داداشم و زنش ما رو دوست داشتند

داداشم ای شاید دوستمون داره ولی زنش بعیده

خوش که میگذره غذاحاضراماده یه استکان جابه جا نمیکنه.

خونه خودش هیچکاری نمیکرد ؟ خونه خودش بود کی غذا میپخت ؟ ظرف میشست ؟ نظافت میکرد ؟ 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
نه مشکل معده و اینا داره نمیتونه کاری بکنه فقط یه مقدار از خرج خونه رو میده

یا تو همون خونه یه دستشویی بسازین...نوبتی براش غذا ببرین..البته مبگی ماشین ندارین اما باز از این وضع بهتره

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
من ماهی یه بار میبینمشون. ولی خب دلم میگیره ما همین یه خواهر و برادریم. غیر از مامانمم کسی رو نداریم ...

آره دیگه حق داری منم خیلی اذیت میشدم این کارو کردم همین که داداشت  ببینی کافیه .

من بودم هیچ وقت قبول نمیکردم چون دلم خیلی بده و پوشک و اینا که اصلاا نمیتونم دست خودم نیست.چه برادرشوهر بی درکی

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!

فعلا به نظر من بهترین راه حل اینه یک نفر را پیدا کنید هر روز یا یک روز در میان دوساعت بیاد کمک جاری و توی کارهای خونه کمک کنه شوهر شما و خواهرش هم هزینش را بدن (روزی دوساعت خیلی هزینه زیاد نمیشه ) 

اینجوری پیش بره یا جاریتون مریض میشه یا تحملش تمام میشه و یک دعوا اساسی تو خانواده راه میفته(دیدم این مورد را)

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت
دلم واسش میسوزه کاری هم نمیتونم بکنم. پدرشوهرمم خونه نمیتونه بیاد هم طبقه دومیم هم دستشویی مون جوری ...

واه چرا نمونده خونه خودش یعنی مادرشوهرتون نمیتونه ازش شوهر خودشم نگه داری کنه

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..