2789
جاریت مال کدوم شهر است بیاییم براداداشم از اونجا زن بگیریم شما کرمونی هستید نه ؟

خخخخ نه کرمان نیستیم ولی ربطی نداره

جاریم بیچاره از وقتی دوم راهنمایی بوده باباش زمین گیر شده اینم بچه اخری ومجرده دیگه هم زور میگفتن و همه کارام گردن این بوده کلا عادت داره

جالبه خیلی دست و پا داره قشنگ میتونه از مریض نگه داری کنه

مطمئنم مریض بشه یه عیبی هم میزارن روش

شما با همسرت صحبت کن و بگو الان بیشتر بار روی دوش جاری هست و خیلی اذیت میشه . 

حداقل در هفته دو سه روز کارگر بگیرن که کارهای خونه رو انجام بده این بنده خدا روش فشار نباشه

بعد مادرشوهرت پیش پدرشوهرت بخوابه که اگر بلند شد بفهمن و اگر کاری بود برادرشوهرت رو صدا کنن 

نه اینطوری 

به خدا گناه داره 

دارن در حق جاریت ظلم میکنن 

هر کسی هم میخواد بیاد عیادت ، مهمونداریش گردن جاریته 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

یعنی من جای جاریم بودم یک ثانیه هم مادرشوهرمو تحمل نمیکردم اصن حس نمیکنه سرباره زن و شوهره جوونه ت ...

همینه دیگه دستش نمک نداره بنده خدا..وقتی رو بدی همینطوری میشه..کم کم لطف آدم تبدیل به وظیفه میشه

دستشوییشون تهه حیاطه برادرشوهرم و خواهرشوهرمم ماشین ندارن همش سربزنن شوهرمنم که نصف روز سرکاره بعدا ...

به جای این کارا و مزاحمت و سختی دادن به جاری خب اون خونه رو بفروشن یه خونه نزدیک تر بگیرن و اونجا هفته ای برید کنارشون . واقعا خییلی بده هنه کارا با جاری بیچارت باشه و تازه مادرشوهرتم زبونش بازهم درارهسه ماه ک زن و شوهر پیش هم نمیخوابن . خداروخوش نمیاد. 

مثبت فکر کنید،اتفاقهای مثبت رخ میدهد...
شما با همسرت صحبت کن و بگو الان بیشتر بار روی دوش جاری هست و خیلی اذیت میشه .  حداقل در هفته د ...

بخدا من بارها گفتم راضیشون کن چندروز بیان خونه ما یا برن خونه دخترشون زن و شوهر یکم تنها باشن

مادره میگه اینجا راحتم برادرشوهرمم نمیزاره میگه سختشون میشه  خونه من راحتن

مهمونداری هم هست هرکی میاد باید جای و میوه بیاره ببره و بشوره جم کنه

جیگرم کباب شد...خدا نصیب دشمن نکنه واقعا بعضی پدر  و مادرا مظلومن...داداشت عذاب وجدان نگرفت...ا ...

به خدا یاد مظلومیه بابام میفتم ها جیگرم میسوزه. زن داداشم ده روز قبل فوت بابام بهم گفت تو دخترشونی، میری سرکار بچه هات رو نگه میدارن هر کاری کنی وظیفته ما هیچ وظیفه ای نداری.

تازه من مامانم یه خانم خیلی مستقله که 55 سالشه. پیر هم نیست. اصلا هم نیاز مادی نداشته و نداره به ما. همه کارهای بابام رو خودش تنهایی میکرد. فقط بابام دوست داشت من و داداشم رو زیاد ببینه همین

این حرف ها هیچ وقت تا روز مرگم یادم نمیره

بخدا من بارها گفتم راضیشون کن چندروز بیان خونه ما یا برن خونه دخترشون زن و شوهر یکم تنها باشن مادره ...

مقصر اصلی برادرشوهرته....اصلا به فکر زن و بچش نیست به شوهرت بگو باهاش صحبت کنه زنش یه نفسی بکشه بنده خدا

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
به خدا یاد مظلومیه بابام میفتم ها جیگرم میسوزه. زن داداشم ده روز قبل فوت بابام بهم گفت تو دخترشونی، ...

عزیزم خدا بابای نازنینت رحمت کنه روح پاکش قرین آرامش باشه...

خیابان پر است از آدم هایی که عطر تورا زده اند اما بوی تورا نمی دهند...

تنها راهش فروختن خونه و رهن یه جا و با بقیه پول پرستار بگیرید و و درمان بیماری و اینا بشه. شماهم درکنارش سربزنید برید دیدنشون.

مثبت فکر کنید،اتفاقهای مثبت رخ میدهد...
دعا کنید پدرشوهرم یکم بهتر شه برن خونه خودشون این دختره بیچاره راحت شه

راستش با چیزایی که تعریف کردی فکر کنم به مادرشوهرت داره خوش میگذره و حال پدرشوهرت هم خوب شه ترجیح میده اونجا بمونه 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم