2789
هزینه پرستار هم زیاده  هم اینکه برادرشوهرم خودش دوست داره پدر و مادرش خونش باشن ولی خب نش بیچ ...

خدا خیرش بده خیلی سخته اصلا نمی دونم جای جاریت بودم این کار رو میکردم یا نه.

پدر و مادر بزرگترین نعمت زندگیه آدمند، وقتی از دست می دیمشون تازه قدرشون رو میدونیم.

خدا جاریت رو کمک کنه که قطعا میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ربطی به دختر داشتن نداره مگه دختر گناه کرده دختر شده و پسرا راحت بچرخن نمیشه از عروس یا دام ...

عزیزم الانم عروس باید جور پسرشونو بکشه،اینجور که معلومه نه دخترشان کاری می‌کنه نه پسرشونو عروسشونه که داره این همه اذیت میشه ، خدا انشالله جواب خوبیهاشو بهش میده واقعا سخته با یه بچه کوچیک

ببخشید ربطی به دختر داشتن نداره مگه دختر گناه کرده دختر شده و پسرا راحت بچرخن نمیشه از عروس یا دام ...

عزیزم تو شرایط دیگه دختر و عروس کاملا با هم فرق میکنند

ولی تو اینجور مواقع دختر و عروس نداره😑

درسته اخه میدونی من خودم داداش دارم اونوقت اونا هیچی من همه کارا رو میکنم😔

روز اول که داداشم ازدواج کرد گفتم نباید از زنت توقع کار کردن داشته باشی اگرم کرد لطفه اما تو وظیفته چون پدر و مادر توان

انصافا هم عروسمون کار خاصی نمیکنه... هههه

سعی کن یه سری کارا رو بندازی گردن داداشات یا نهایتا بهشون بگو برای فلان کار مامان اینا باید کارگر بگیرن چون سنشون بالاس من و شمام که شرایطشو نداریم کمک کنبم

اینطوری انجتمم نده حداقل یه ذره شاید متنبه شه که بعله یه وظایفی هس که به روی مبارک نمیارن

واقعا خیلی عجیبه برام. عروس ما ختم بابام نیومد ، اصلا هم مشکلی نداشتیم گفت داشتم پسرم رو شیر میدادم ...

خدا حفظشون کنه من که حس میکنم چون پدر و مادرم بی زبونن و از اون قوم شوهرهای متلک انداز نیستن عروس پرو شده...وگرنه هر چی بد تر باشی انگار برات بهتر میشه همه چیز🤔

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌

حالا ک شوهرش آدم نیس به فکر زنش باشه حداقل زنه خودشو بزنه مریضی یمدت شاید حالیشون شد

البته با این وضع خودبه خود مریض میشه

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

ازهمه اینا بدتر ناسپاسی مادرشوهرمه

اصن انگار جاریم مزاحم اون شده

ناراحت میشه میگه چرا پنجشنبه ها میره سر قبرمادرش

چرا اینجوری چرا اونجوری 

تو کاراش دخالت میکنه

این طفلی هم هیچی نمیگه

خدا حفظشون کنه من که حس میکنم چون پدر و مادرم بی زبونن و از اون قوم شوهرهای متلک انداز نیستن عروس پر ...

دقیقا همین طوره هر چی بی زبون باشی طرف مقابلت پررو تر و گستاخ تر میشه

من برادرم علنا گفت من در مقابل زن و بچه ام وظیفه دارم نه پدر و مادرم

بابامم فوت شد و رفت فقط این حرف تا ابد تو ذهن من می مونه

ازهمه اینا بدتر ناسپاسی مادرشوهرمه اصن انگار جاریم مزاحم اون شده ناراحت میشه میگه چرا پنجشنبه ها م ...

اوف چه پروهه..حتما جاریت خیلی خانومه

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌