2789
ببخشید ربطی به دختر داشتن نداره مگه دختر گناه کرده دختر شده و پسرا راحت بچرخن نمیشه از عروس یا دام ...

درسته اخه میدونی من خودم داداش دارم اونوقت اونا هیچی من همه کارا رو میکنم😔

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خونه دارن خودشون

مادرشوهرم خودشم مریضه میگه نمیتونم کارای پدره رو برسم

برادرشوهرمم کارش جوریه که تو خونه خودشه خیلی به باباش میرسه

شوهرمن ولی کارمنده نصف روز نیست خونه

واسه همین اونجا بهتر بود براشون

منم چندبار خواهش کردم بیاین خونه ما.میگن نه سختمونه

یعنی من جای جاریم بودم یک ثانیه هم مادرشوهرمو تحمل نمیکردم اصن حس نمیکنه سرباره زن و شوهره جوونه ت ...

خب شما پول یه پرستار یا خدمتکار رو بدین که بره کمکشون حالا که خودتون نمیتونید 

خب به نظرم شما باید بگید اونا نمیتونن بگن برید خونه خودتون  اگه واقعا داره اذییت میشه  به شوهرت بگو  بگه برن خونه خودشون ما تند تند سرمیزنیم   و نتونستیم بعضی وقتا پرستار میگیریم  

من فکر میکردم نسل این عروسا منقرض شده دیدم الان که هست مثله اینکه از این فرشته ها

واقعا خیلی عجیبه برام. عروس ما ختم بابام نیومد ، اصلا هم مشکلی نداشتیم گفت داشتم پسرم رو شیر میدادم دیگه نشد بیام

البته یکی از دوست های نزدیک خودم هم 3 ماه پدرشوهرش مریض بود از شهرستان امدن خانه دوستم. خانه دختراش دوست نداشت بره دوستم غذا می پخت براش، ناخن هاشو میگرفت. موهاش رو کوتاه میکرد تازه خودشم یه پسر 3 ساله شیطون داشت

متاسفانه دیشب فوت شد و الان همش فکر میکنم چقدر وجدان دوستم و شوهرش راحته

خونه دارن خودشون مادرشوهرم خودشم مریضه میگه نمیتونم کارای پدره رو برسم برادرشوهرمم کارش جوریه که ت ...

پرستار بگیرن واسشون

تا کی میشه اینجوری ادامه داد؟

بهتره خونه خودشون باشن

خدایا سپردم به خودت❤️به امید تو🌹
هزینه پرستار هم زیاده  هم اینکه برادرشوهرم خودش دوست داره پدر و مادرش خونش باشن ولی خب نش بیچ ...

هزینه شو خواهر و برادرا با هم بدین البته بجز این برادر شوهرتون که  خونشونن