2821
2789
عنوان

دلم دریا میخاد🏝

219 بازدید | 33 پست

دارم دیوونه میشم

واقعا دلم ساحل و دریا میخاد

اما خانواده که هیچی میگن خودت برو تور 

منم تنهایی سختمه و نمیتونم

چیکار کنم؟

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عید هوا خوب،میشه 

الان سرده شمال حال نمیده

متاهل و متعهد💍🤍.عاشق همسرمم💞💗❤️. اهل مطالعه ، فیلم ، مسافرت و ایرانگردی ...عاشق ایران قشنگمون 🥰چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد ///من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک.

دریای کجا من شمالم و دلم دریای جنوب میخواد خلیج فارس😍

دقیقا دلم دریای جنوب میخاد

کیش میخام

وای

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

من دلم نجف میخواد 🤲🥲

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

چند نفر از دوستاتو راضی کن باهات بیان

کدوم دوست?

همشون درگیر زندگی و بچشونن

حتی تا خیابونم نمیان

من دلم نجف میخواد 🤲🥲

اتفاقا تولد امام حسین نزدیکه 

و شاید بشه رفت کربلا

ولی من الان دریا میخام واقن

با تور خیلییی خوش میگذره حتما برو

کیش تور نداره

تاحالا رفتی تو؟

کدوم دوست?همشون درگیر زندگی و بچشوننحتی تا خیابونم نمیان

یه دوست مجرد پیدا کن که هم پات باشه

سعید🦋میدونی وقتی میفهمی که زبون آدما یه چی میگه اما دلشون یه چی دیگه...اونجاست که میفهمی آدما چقدر دروغگو هستن👍

اتفاقا تولد امام حسین نزدیکه و شاید بشه رفت کربلاولی من الان دریا میخام واقن

🥲🥲🥲

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫