2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

150 بازدید | 9 پست

سلام دوستان شما اطلاعی راجع به مدل پرطرفدار یخچال ساید هیتاچی دارید؟همین ظرف شویی و لباس شویی ایندزیت.میخوام از بانه خرید کنم نمیدونم چه مدلی بگم برام بیارن

اینا رو نمیدونم،فقط خواهشا هرچی میگیری الکی پول بابت قهوه جوش،سرخ کن،بخارپز،جارو شارژی،آرام پز،اگر استفاده نمیکنی نده،واقعا من از روز اول تا الان یکبار هم استفاده نکردم،فقط پولمو ریختم دور😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینا رو نمیدونم،فقط خواهشا هرچی میگیری الکی پول بابت قهوه جوش،سرخ کن،بخارپز،جارو شارژی،آرام پز،اگر ا ...

من تازه  ازدواج كردم سي و يك كاره دارم از مخلوط كن و ليمو گيرش مدام دارم استفاده مي كنم از مابقيه وسايلم مثه پلوپزو سرخ كن و اينا نهبا شما موافقم

من تازه  ازدواج كردم سي و يك كاره دارم از مخلوط كن و ليمو گيرش مدام دارم استفاده مي كنم از ...

آره منم از چند کاره ای که دارم خیلی راضیم،ولی باقیش فقط ظاهر هستش هیچ کاربردی نداره

من بانه رفتم واقعا همه چیش تقلبیه

هیچ ضمانتی هم نداره ینی اگه بیارین خونه کار نکنه هیچ کاری نمیتونین کنین

من جنسارو از نزدیک دیدم فقط شکل ظاهریش شبیه اصلاس اما جنس و ایناشون افتضاحه

اگر بانه خرید میکنین وسایلی مث ظرف و قابلمه و چینی و قاشق بشقاب اینا بخرین 

وسایل برقی هرگز!

من خودمم میخام جهیزیه بخرم و اتفاقا شهر پدریمم نزدیک بانه س!

اما وسایل برقیامو میخام از امین حضور بخرم البته اونجا هم باید حواست باشه چون تقلبی هم هست!

من بانه رفتم واقعا همه چیش تقلبیه هیچ ضمانتی هم نداره ینی اگه بیارین خونه کار نکنه هیچ کاری نمیتونی ...

ما اشنا داریم برامون میاره.برای خیلی از مغازه های شهرمون میاره.همه راضی ان