2777
2789
عنوان

لکه قهوه ای بعدجوش

37 بازدید | 4 پست

دوستان من یه چن تاجای جوش داره روصورتم که قهوه ایه صبحاکه بیدارمیشم کمرنگ تره امابعددوساعت پررنگ میشه یه چن تاکرم وماسک قبلااستفاده کردم همش رفت امابعد۶ماه دوباره چارپنج تا جوش زدم متاسفانه اماجاشون مونده قهوه ای شده راهکاربدین لطفاکه سریع بره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم بنظرت برم پاکسازی این ارایشگاه هایانه

مواد هر آرایشگاه با جاهای دیگه فرق داره

ولی با یه جلسه که  اتفاق خاصی نمیفته، چند جلسه هم که بری هزینه یه روتین برات در میاد.ماهی دو بار بری باید حدود ۲ تومن برات آب بخوره با دو تومن میشه یه روتین کامل داشت حتا با یه تومن باز بستگی به برندها داره، همون پاکسازی هم‌که میری باید تو خوته مراقبی داشته باشی تا پاکسازی بدردت بخوره.

خب یه پاک کننده که لایه برداری داره و مناسب پوستته بردار، یه آبرسان یا سرم، حالا یه ماسکی که اونم لایه برداری کنه

لک قهوه ای که جای جوشه هیچوقت درمان که نمیشه فقط به مرور زمان لایه برداری اونارو حذف میکنه ، پس آرایشگاهم معجزه نمیکنه،به نظرم یه پاک کننده بگیر روزانه استفاده کن همراه سرم یا آبرسان، یه ماسکم بگیر بسته به نوع مصرفش هفته ای یکی دوبار همشو بزن. جوشت اگه فعال نیست ماسکای اسکرابم کنارش میتونه باشه، یه ماسک ۲۰۰ میل بگیری هفته ای یبار استفاده کنی یه سال طول میکشه تموم کنی، دوبار باشه  ۶ ماه. گرونترینشم بگیری از پاکسازی آرایشگاه ارزونتره