2789
عنوان

درد دل

39 بازدید | 3 پست

سلام دوستان ، من یه مشکلی دارم ، نمیدونم دیگه واقعا چیکار کنم ، اگه کسی مبتونه راهنمایی کنه

من و همسرم الان ۵ ساله ازدواج کردیم ، همسر من قبل ازدواج یه خونه خرید نزدیک خونه مادرش، اما چون هم من از اون محله خوشم نمیومد هم به محل کار همسرم نزدیک نبود نرفتیم اونجا زندگی کنیم و خونه اجاره کردیم،خونواده همسرمم دیگه دیدن اون خونه خالیه وسیله های اضافیشونو ریختن تو اون خونه، هم جهاز خواهر شوهر و وسیله های خودشون،من عقل الانو اون موقع نداشتم که بگم اونجارو بفروش بریم همون نزدیک محل کارت خونه بخریم، الان بعد پنج سال میگیم خونه رو میخوایم بفروشیم خونه بخریم نمیزارن ، میگن پس وسیله هامونو کجا بزاریم، خودشون زیر زمین دارن اما میگن وسیله ها اونجا بو میگیره،من واقعا ناراحتی اعصاب گرفتم انقد به این قضیه فکر میکنم ، شوهرمم دلی ناراضیه اما همراهم نیست ، میگه مادرم ناراحت میشه، اینم بگم همسرم هفته ای دو تومن برای باباش پول واریز میکنه ، چون سوپر مارکت داریم همه چی هم از مغازه براشون میبره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.