2777
2789
عنوان

بگید خو

70 بازدید | 14 پست

بچه ها من یه مدتی هست سرم درد میکنه دکترم رفتم برا چشم گفته یکم چشمام ضعیفه بعد بهشم یکم گفتم سرم درد میکنه یجورایی گفت شاید میگرن داری 

سرم انقدر درد میگیره که میخواد بترکه تیر میکشه. امروز بدار بود صبح که پاشدم درد میکرد بعد سرمو که تکون میدم انگار یجیری توشه و تیر میکشه گریم در میاد یعنی اینا برای میگرنه ؟

حالا به مامانم میگم میگه تلقین میکنی اخه چرا باید تلقین کنم وقتی اشکمو در میاره به همراه سر درد حال تهوع هم دارم

کسی بوده مثله من باشه

خدایا کمک کن

بهتره بری پیش یه دکتر دیگه منم چشمام ظعیف بود  سردرد وحشتناک داشتم رفتم دکتر فقط عینک نوشت برام چند سال بعدش که دکترم رو عوض کردم فهمیدم قوز قرنیه دارم و اینقدرم شدید شده کاریش نمیتونم بکنم

👑❤️‍🔥با افتخار دِتِ لَکِم❤️‍🔥👑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتره بری پیش یه دکتر دیگه منم چشمام ظعیف بود سردرد وحشتناک داشتم رفتم دکتر فقط عینک نوشت برام چند ...

وای  خانوم دکترم به منم گفت  برم از شبکیه چشمام عکس بگیرم یه اینجور چیزی گفت یعنی این دردا  برا اونه ؟  من نمیدونم قوز قرنیه اینا چیه دقیقا میشه تو که میدونی بگی دقیقا چی میشه بدتر بشه؟ مامانمجدی نمیگیرههههههه

خدایا کمک کن

وای خانوم دکترم به منم گفت برم از شبکیه چشمام عکس بگیرم یه اینجور چیزی گفت یعنی این دردا برا اونه ...

بله دکتر درست گفته حتما برو از چشمات عکس بگیر که خیالت راحت بشه خداژی نکرده اگه بدتر بشه هیچ درمانی نداره نهایت بشه لنز داعمی گذاشت اونم چون تحریمیم وارد کشور نمیشه 

بله دکتر درست گفته حتما برو از چشمات عکس بگیر که خیالت راحت بشه خداژی نکرده اگه بدتر بشه هیچ درمانی ...

نگفتید اگه اتفاق بیوفته چی میشه  چشمم چه اتفاقی براش میوفته لااقل برم از بد بودنش به مامانم بگم بفهمه که چه بده اخه همش میگه تلقین میکنی وای خدا 

خدایا کمک کن

نگفتید اگه اتفاق بیوفته چی میشه چشمم چه اتفاقی براش میوفته لااقل برم از بد بودنش به مامانم بگم بفهم ...

من الان بدون عینک همه جا رو تار میبینم چشمام به نور حساس شده کافیه یکم عینکم رو بردارم سردرد وحشتناک میگیرم انگار چشمام داره از کاسه درمیاد و اینکه بی عینک هیچ جا رو خوب نمیبینم انگار کورم 

من الان بدون عینک همه جا رو تار میبینم چشمام به نور حساس شده کافیه یکم عینکم رو بردارم سردرد وحشتناک ...

وای خدا 

باید برم حتما هر طور  شدههههه

مرسی که اطلاعاتتو  در اختیارم گذاشتی ممنونم

خدایا کمک کن

البته اول فقط سردرد داشتم به مرور زمان هی بدتر شدم چون نمیدونستم دیر فهمیدم وگرنه دکتر حداقل میتونست ...

من چون چشمام تار میدید رفتم پیش دکتر گفت بهم هم از میگرن گفت از اینکه برم. از شبکیه چشمم عکس بگیرم حالا من زودتر فهمیدم  پدر مادرم پیگیر نیستن 

خدایا کمک کن

من چون چشمام تار میدید رفتم پیش دکتر گفت بهم هم از میگرن گفت از اینکه برم. از شبکیه چشمم عکس بگیرم ح ...

عزیزم قصدم این نیست بترسونمت ایشالا که هیچ مشکلی نداشته باشه چشمت ولی واقعا بری معاینه بشی بهتره که خیالت راحت بشه