2777
2789
بله خیلی دوستت داره. یه رابطه گرم صمیمی و انرژی بالا برات اتفاق میفته. پر از اتفاقات خوشایند ❣️

میشه منم  بگید ح که فحشم داد از دختره طرفداری میکرد یا از دست من عصبی بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله خیلی دوستت داره. یه رابطه گرم صمیمی و انرژی بالا برات اتفاق میفته. پر از اتفاقات خوشایند ❣️

برای منم میگیری؟ هرچی از آیندم اومد 

🔹️🔷️ یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور🔹️🔷️💙🦋

منم لنورماند تک برگ میگیرم

عزیزم میشه اگر ممکنه برای منم بگیری ؟❤️🫶

مجدد حضوری میبینمش؟ یا دیگه واسه همیشه صحبت نمیکنیم باهم ؟ 

راسته که میگن هیچ عشقی تودنیا مثل عشق اولی نیست، بعد۱۳سال مادرتو دیدم بغض کرد،گریه کرد ،بغض کردم چشام پرازاشک شد🥹 یاد حرف۱۳سالپیشت افتادم که گفتی تو مال خودم میشی ،دیدی نشدم💔🥹 فهمیدم تازگیا مشکل قلب پیداکردی...خداجای حق نشسته ،قلب من ناخواسته توسط تو شکست وبعد ۱۳سال قلبت دیگه سالم نیس آه خدا..... خدایا مرایک لحظه به حال خودم وامگذار🤲خدایا خودمو و عزیزانم رو عاقبت بخیرکن آمین🤲اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم.

میشه ترو خدا برا منم بگیرید حالم بدهر

درخواست دوستی بدین 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

درخواست دوستی بدین

عزیزم درخواستمو قبول میکنی؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

برات یه عشق وفادار ماندگار اومده. یکی که شاید اصلا همون بیاد تو رو بگیره 😍😍انقد فالاتون خوب میاد خ ...

برا من برا شغلم میخام بینم قبول میشم یا ن و اینکه جنسیت بچه ام چیه 

برات آیت الکرسی میخونم عزیزم

برات یه عشق وفادار ماندگار اومده. یکی که شاید اصلا همون بیاد تو رو بگیره 😍😍انقد فالاتون خوب میاد خ ...

خواهرررر من پرسیدممممم جوابمو ندادی 

به نظرت میتونم وارد رابطه شم باهاش 

یعنی به ازدواج ختم میشهههههه 

لطفاااا🙏🏼🥲