2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات شروع یه عشق جدید گفته که خیلی زیبا و قشنگ هست. شادی و عاشق شدن.

سلام

کار طرفم چی میشه؟ کلافه و عصبیه. جایی بهش پیشنهاد شده اما راضی نیس میگه حقوقش کمه.

تابستون جنوب بود و کلی راضی بود اما اوایل پاییز پروژه تموم شد. 

براتون صلوات فرستادم‌.

میشه برای منم بگیرید لطفا نیت عشقی ممنونم 💚🌹

برات یه عشق وفادار ماندگار اومده. یکی که شاید اصلا همون بیاد تو رو بگیره 😍😍انقد فالاتون خوب میاد خودم ذوق میکنم 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

بله خیلی دوستت داره. یه رابطه گرم صمیمی و انرژی بالا برات اتفاق میفته. پر از اتفاقات خوشایند ❣️

واسه منم بگیر لطفا 

نیت عشقی

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

عزیزان هر کدوم میخواین درخواست دوستی بدین اینطوری نمیتونم 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

برات یه عشق وفادار ماندگار اومده. یکی که شاید اصلا همون بیاد تو رو بگیره 😍😍انقد فالاتون خوب میاد خ ...

به نیت ازدواج و اومدن جلو برام میگیری؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته