2821
2789
عنوان

داشتن اکیپ

52 بازدید | 9 پست

انقدر دلم میخاد یه اکیپ داشته باشم با هم بریم بیرون من اصلا دوست و اینا ندارم یعنی برام پیش نیومده دلم یه اکیپ خوب میخاد از روزای تعطیل بدم میاد همش خونه بیرونم که از بس تنها رفتم دیگه نمیچسبه

دقیقا منم دلم میخاد حالا اکیپ هم نبود نبود فقط یکی دوتا رفیق پایه🥺🧚🏻‍♀️

[قرنها بعد اگر قبر مرا نبش کنند کفنی نیست تنی نیست نفسی نیست ولی بوی تو جاریست.].دوستان حس شیشمی ۱۰۰درصدی نیستمم ۵۰درصد درست درمیاد۵۰درصد غلط لطفا سوال تکراری نپرسید و هربار تو تاپیکای مختلف سوال نپرسید.جواب سوال خانمایی که چندین بار دادم رو نمیدمم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب هموناا کافیه دیگ

[قرنها بعد اگر قبر مرا نبش کنند کفنی نیست تنی نیست نفسی نیست ولی بوی تو جاریست.].دوستان حس شیشمی ۱۰۰درصدی نیستمم ۵۰درصد درست درمیاد۵۰درصد غلط لطفا سوال تکراری نپرسید و هربار تو تاپیکای مختلف سوال نپرسید.جواب سوال خانمایی که چندین بار دادم رو نمیدمم

نه کافی نیست الان اونا نیستن با کی برم بیرون

هعیی من ک هنون دوتاروهم ندارم تف

چن سالته

۲۱

منم این دوتا رو یکیشون ۲۴سالم بود پیدا کردم اونیکی ۳۰سالم بود پس غصه نخور😂

😂😂😂😂

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز