2789
عنوان

کمک پریودی

118 بازدید | 11 پست

اینم بگم مجردم تا حالا نه رل هیچی نداشتم. 

من پریود شدم اولین روز نیومد اما درد شدیدی داشتم

بعد فرداش امد خیلی اما خونا چسبناک عجیب بودن

و بشدت قرمز مثل جگری اما زیاد نه بعد از دوروز قط کرد منم مطمئن نبودم بخاطر همین نوار نداشتم بجاش یه چیز دیگه گذاشتم بعد فردا صبح هم نگاه کردم چیزی نبود بعدش ظهرش خون دیدم بعد عوض کردم بعدش قط کرد تا اینکه دوباره الان خون امده چرا؟؟؟ 

گفتم مجردم و رلم نداشتم... خیلی میترسم.. 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

هورمونات بهم ریخته ، این لکه بینی و عادت پراکنده طبیعیه ، اگر خوب نشدی ماه بعد حتما دکتر برو 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

هورمونات بهم ریخته ، این لکه بینی و عادت پراکنده طبیعیه ، اگر خوب نشدی ماه بعد حتما دکتر برو

یعنی چی هورمونام بهم ریخته خیلی میترسم چیزی باشه... 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اولین بار که به چوخ رفتم واقعا دختر بودن ترسناکه خدایااا 💔🤣

اولین بار که به چوخ رفتم واقعا دختر بودن ترسناکه خدایااا 💔🤣

الکی نترس استرس وارد نکن به خودت بخاطر استرس ، امتحانا ، بی خوابی ، آب و هوا ، سرما ، هورمونات بهم میریزه 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

الکی نترس استرس وارد نکن به خودت بخاطر استرس ، امتحانا ، بی خوابی ، آب و هوا ، سرما ، هورمونات بهم م ...

سرما خوردم بخاطر نمره های که همش 10 9 8 7 عه گریه کردم حس خجالت کشیدم استرس میگیرم همش دستو پام میلرزه همش اشک میریزم 

سرما خوردم بخاطر نمره های که همش 10 9 8 7 عه گریه کردم حس خجالت کشیدم استرس میگیرم همش دستو پام میلر ...

همش فلفل چیزای تیز میخورم و ترش 

استرس و اب هوا و هورمون و کیستازاینا بیرون نیست

اب و هوا که خرابه استرس که همش دارم فلفل چیزای ترش میخورم پریودیم دوماه منظمه خداروشکر ایندفعه اینجوری شدم🤣🥲💔

اگر اولین بازه طوری نیست

اولین بارمه

همش فلفل چیزای تیز میخورم و ترش

بخاطر همیناس همه دست به دست هم داده از یکجا زده بیرون 😅