2777
2789
عنوان

اهمیت دادن

83 بازدید | 8 پست

من تو دانشگاه به مشکل خوردم با سه تا دختر بعد هی استوری تیکه دار می‌زاره اینا البته از گوشی من بلاک هست ( که آره تو حسادت می‌کنی به من ) درحالی که اون داشت زندگی من خراب میکرد البته من نمی‌بینم شماره اش تو گوشی مامانم سیو مامانم میبینه 

به نظرتون فردا تو کلاس باهاش چجوری برخورد کنم ؟

آدم خیلی پتیاره ای هست و منم دوست ندارم اصلا باهاش هم کلام بشم البته اگه بخواد بیشتر از این جلو بره مطمعنن منم از خودم دفاع میکنم از پسش برم میام اما واقعا حوصله ندارم تو دانشگاه با کسی یکی به دو کنم به نظرتون چیکار کنم ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من باشم کاملا بی تفاوت رفتار میکنماینطور بیشتر میسوزه😂😂

😅آخه نوشته بود حسادت در حالی که کلا از وضع مالی اینا از من خیلی پایین تره بعد نوشته بود که تو باید به زندگی من حسادت کنی عقده هاتو اینجوری نشون میدی 

بعد نوشته بود پشتم حرف میزنی در حالی که اون شایعه کرده من با یکی از استاد ها داخل رابطه هستم 

مطمئنی منظورش از اون استوری تو بودی؟

کلا همه دوست های منو بلاک کرده و کسی شماره اشو نداره جز منو مادرم 😑 ایشون با یک پیرمردی دوست بودن که خرج خونه زندگیشون میدادن و سر این من کلا باهاش دیگه صحبت نکردم چون فوق العاده آدم حسودی بود 

کلا همه دوست های منو بلاک کرده و کسی شماره اشو نداره جز منو مادرم 😑 ایشون با یک پیرمردی دوست بودن ک ...

فکر کنم چون میدونه ک میبینی حساس تر شده و میخواد لج تورو دربیاره

استوریاشو نبین

اصلا باهاش حرف نزن 

رفتاراشو جدی نگیر و بی محلش کن

خودش ببینه بهش اهمیت نمیدی، خسته میشه میره!

فکر کنم چون میدونه ک میبینی حساس تر شده و میخواد لج تورو دربیارهاستوریاشو نبیناصلا باهاش حرف نزن رفت ...

🙄من از ترم قبل کلا اهمیتی بهش نمیدم اما اصلا انگار دنبال دعوا هست