2777
2789
عنوان

جاری

500 بازدید | 30 پست

یه جاری دارم که باباش پولداره خیلی....ما خونواده متوسط و خوبی هستیم اون فرهنگ خونوادش عادیه و روستایی ما شهری و خوبیم ،اون تو هر مراسمی میخواد کلاس بزاره ادا اطوار خاصی داره خیلی سعی میکنه کلاس بزاره و منو صایع کنه همش میخواد از مسافرتاش خریداش حرف بزنه بااینکه همه اخلاق مسخرشو میشناسن اما من وقتی این هست یه جوری میشم وقتی این این کارارو میکنه حس بدی دارم حتی کمبود حتی این سری تو مهمونی دوستامون همه میگفتم این دیگه چشه فکر میکنه بااکلاسه و ،...

فکرمیکنه لباساش خاص و قشنگه البته هست همه مارک و گرون ما فعلا شرایط خرید مسافرت نداریم بخدابرام مهم نیست اما میخوام طوری رفتار کنم که برام مهم نیست اما اون خی در تلاشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر با جزییات نمیگفتی فکر میکردم جاری خودمی..... شاید اون واقعا قصدش این نیست چون خودمم تو هرجمعی میرم میگن خیلی کلاس میذاره و مغروره و خودشو میگیره... اما بعضی ادما اخلاقشونه البته اگر فقط همین یه اخلاق بد رو داشته باشه میشه گذاشت پای عادت.... بهتره بیتفاوت باشی همین فقط

بعضیا سواد حرف زدن ک ندارن ❌هیـــچ❌شعور خفه شدنــ هم ندارن😥

بهترین کار بی تفاوتیه... ن یه جوری ک فک کنه از حسادته.مثلا اگه چیزی گفت ی لبخند بزن و بگو مبارک باشه. و بعد سریع خودتو مشغول کن.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

خداروشکر فعلا جاری ندارم 

بعدم من جاری بزرگه میشم یکم خبیث مگه بشم😬

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید