2777
2789
عنوان

جهزیهههه😍

141 بازدید | 12 پست

بچه ها فر برقی دارید 

چه مدلی

تعریف داتیس و اخوان رو شنیدم

میشه بیاید بکید چی بخرم

تو یه شب برفی وقتی باد و بارون شدیدا خیسمون کرده بود، ولی تو بغلش جام گرم گرم بود و با هم گریه میکردیم که مبادا همو از دست بدیم دقیقا همونجا فهمیدم که زندگیو بردم با وجودت 🥺💞🫂متعهد به وجودت از 1402/5/26تا ابد و یه روز✨💅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من داتیس دارم.خوبه بد نیس

مرسی گلم

تو یه شب برفی وقتی باد و بارون شدیدا خیسمون کرده بود، ولی تو بغلش جام گرم گرم بود و با هم گریه میکردیم که مبادا همو از دست بدیم دقیقا همونجا فهمیدم که زندگیو بردم با وجودت 🥺💞🫂متعهد به وجودت از 1402/5/26تا ابد و یه روز✨💅

راستی مبارکت باشه عروس خانم انشالله به پای هم پیر شید

مرسی قشنگم😍🫂❤️‍🔥

نه من فقط یه دونه سولاردام دارم که میشینم پا میشم میگم خدا رو شکر که اینو گرفتم دست سازندش درد نکنه ...

یعنی سولار بهتره به نظرتون از فر برقی

یعنی سولار بهتره به نظرتون از فر برقی

واقعا نمیدونم اینا همه بستگی به استفادت داره 

من توی این غذا درست میکنم  مثل پیتزا و لازانیا و ... کانوکشن دیگه

کیک میپزم 

غذا گرم میکنم 

یخ ضدایی میکنم 

نون گرم میکنم 

بخار پز داره گریل داره 

اکثرا سرخ کردنیامم مثل سیب زمینی و کدو بادمجون کوکو اینارو میزارم داخلش 

برای من خیلی کاربرد داره 

یعنی این ایرفرایر که اومد همه خریدن به منم گفتن بخر گفتم من اصلا احتیاجم نمیشه همین دستگاه کارمو راه میندازه   چون از فر کوچیکتر و از ایرفرایر بزرگتره برام اندازش هم خوبه     

جوجه گردون اینا ام داره 

حالا یکی ام خواهر شوهرم فر تو کار و ماکروفر داره ولی فقط ایرفرایر استفاده میکنه میکنه میگه اونا به کارم نمیاد مگر برای پیتزا تعداد بالا 

حالا مال من مدلش قدیمیه جدیدا حتما اپشنای بهتری ام داره

چون این ۱۲ تا برنامه داره که نخوای خودت برنامه بدی دیگه فقط یه دکمه بزنی 

واقعا نمیدونم اینا همه بستگی به استفادت داره من توی این غذا درست میکنم مثل پیتزا و لازانیا و ... کا ...

دستتون درد نکنه مرسی🫂❤️‍🩹

خواهش میکنم ، فقط یادت باشه سولاردام مال الجی ممکنه بری ببینی بهت یگن سامی ببر یا فلان ببر مثل ه ...

باش گلم مرسی