من در یه شهر کوچیک زندگی میکنم و خانواده پدریم به شدت مذهبین و متعصب
پوشش همشون چادره و از اونایی هستن که تو خونه هم گیر روسری میزنن و ساق دست و اینا😐
خانواده مادریم خوبن درسته قدیمی هاشون یکم مذهبین ولی متعصب نیستن مامان منم نسبت به خانواده پدریم آزاد تره و اصلا هم متعصب نیست بابای خودم درسته یکم گیر میده ولی بازم از بقیشون بهتره
ولی من اعتقاداتم کلا باهاشون در تضاده ولی به احترامشون تا حدودی رعایت میکنم الان پوششم معمولا کت کوتاه تا زیر باسن و شلوار و شاله که موهام یکم بیرونه یا پیراهن میپوشم پدربزرگ و مادربزرگم با من خیلی خوبن اصلا براشون مهم نیست خیلی زیاد تحویل میگیرن منم عاشقشونم چون دوسشون دارم گاهی حتی باهاشون جاهای مذهبی میرم چادر میپوشم بابابزرگم چند بار گفته دوست دارم چادربپوشی منم منطقی جواب دادم قانع شده ولی از رفتار های عمو هام به شدت ناراحت میشم چون اصلا به من توجهی نمیکنن ولی خیلی به دختر عمم که چادریه توجه میکنن
من اصلا به این چیزا معتقد نیستم حتی تابستون رفته میرم خونه خالم که تهرانه شال هم ندارم اونا کلا آزادن ولی انسانیت به شدت بالا تری نسبت به اونا دارن منم اعتقاداتم بیشتر داشتن انسانیته و رعایت حق مردم و نشکستن دل آدما ...
مامانم میگه تنها راهش اینه درس بخونی از این شهر خلاص بشی دیگه کسی نباشه اعصابتو خورد کنه ولی من دیگه تحملم تموم شده😪