2777
2789
عنوان

تلخ شدن دهان

108168 بازدید | 42 پست

سلام.خانوما من دهانم خیلی تلخ میشه.علتش چیه بنظرتون؟چند روزه اينجور شدم.

مثلا دیشب موقعی که داشتم آبمیوه میخوردم گفتم چقد تلخه.

یا امروز املت خوردم به نظرم املت تلخ اومد.

واسه چیه؟برم دکتر؟

بارداريد ؟؟؟

بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم/نكند فرق به حالم.../چه براني چه بخواني.../چه به اوجم برساني ،چه به خاكم برساني.../نه من آنم كه برنجم ،نه تو آني كه براني.../نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم /نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي/در اگر باز نگردد نروم باز به جايي.../پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي/كس به غير از تو نخواهم/چه بخواهي چه نخواهي/باز كن در كه به جز اين خانه مرا نيست پناهي .....((خواجه عبدالله انصاري))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فك كنم قند بالا هم دهنو تلخ ميكنه

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

اخ ببخشيد الان امضاتونو خوندم 

انشالله زود زود مامان بشي دوستم 🌷

بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم/نكند فرق به حالم.../چه براني چه بخواني.../چه به اوجم برساني ،چه به خاكم برساني.../نه من آنم كه برنجم ،نه تو آني كه براني.../نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم /نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي/در اگر باز نگردد نروم باز به جايي.../پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي/كس به غير از تو نخواهم/چه بخواهي چه نخواهي/باز كن در كه به جز اين خانه مرا نيست پناهي .....((خواجه عبدالله انصاري))

میتونه از اسید معدتون باشه

البته اگر این چند روزه اخیر سرماخوردگی نداشتید چون یکی از عوارض بیماری سرماخوردگی شایع این چن روز اخیر همین تلخ شدن دهان بودش متاسفانه.

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

خانما من ۹ماهه اقدامم دیگ خسته شدم شنبه رفتم پیش ی دکتر خیلی مشهور ک تخصص نازایی اول برامون ازمایش نوشت ازمایشم ویتامین dخیلی پایین بود ۵.۹بود پرولاکتینمم بالا بود از ۵۳برامن ۵۹.۹بود