2777
2789
عنوان

حواسپرتیه شدید

43 بازدید | 5 پست

سلام. من موقع مطالعه خیلی حواسم پرت میشه تا میام کتابمو بخونم یهو بیشفعال میشم یهو پرش ذهنی برام پیش میاد یهو میرم گذشته یهو میرم حال یهو میرم آینده توی ذهنم. مدام الکی گوشیمو زیرو رو میکنم میرم بحث میکنم با بقیه. عدم تمرکز دارم خیلی زیاد  با کوچک ترین صدایی تمرکزم میره. راهی روشی ترفندی چیزی اگه تجربشو دارین لطفا بگین  

یه کاغذ بذار دم دستت هر موضوعی اومد بهویس و بگو اوکی مرسی فکر عزیزم نوشتمت لعدا بهت فکر میکنم.

یه کش بنداز دستت از اینا ک میپیچیدن دور پول قدیما

و هر موقع فکر مزاحمی اومد بکش. اینجوری یه تنبیه برا ذهن مزاحمت در نظر گرفتی و بگو هیس! من کار دارم فعلا باید فلان مبحثو بخونم الان وقتش نیس

و اینکه سعی کن به یه طریقی مطالعه رو برا خودت جذاب کنی اینطوری کمتر حواست پرت میشه 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

یه کاغذ بذار دم دستت هر موضوعی اومد بهویس و بگو اوکی مرسی فکر عزیزم نوشتمت لعدا بهت فکر میکنم.یه کش ...

ممنونم ازت💙با این فکر چیکار کنم ک مدام از خودم میپرسم آیا داری درست پیش میری؟ داری درست درس میخونی؟ درست مطالعه میکنی؟ از پسه سوالات کنکور بر میای؟. با این سوالات چیکار کنم چجوری جوابشونو بفهمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم ازت💙با این فکر چیکار کنم ک مدام از خودم میپرسم آیا داری درست پیش میری؟ داری درست درس میخونی؟ ...

راسیتش اینو نمیدانم اظلاعی ندارم

چون خودمم باهاش درگیرم

ولی اینو میدونم آدم اگه به خودش اطمینان داشته باشه و اصولی پیش بره کمتر همچین فکری میاد سراغش

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .