افغانی ها که هیچی ماهم از یاسوجی ها میترسیم چرا آنقدر دعوایید شما ها ؟این بلا هایی که سر اون دختره ...
من یاسوجی نیستم
ولی توی همه شهرها ممکنه از این اتفاقات پیش بیاد چندروز پیش هم یه دختربوکانی بهش تجاوز شد و فوت شد الان ما بگیم تمام مردم اون قسمت مشکل دارن ؟! اختلاف بین شهرها ننداز عزیزم همه جا آدم خوب داره بد هم داره
شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚
چی بگم والاما که حال نداریم اینا فک کنم زن هاشونم چیزی میزنن🤣🤣
احتمالا😂😂😂
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله آره درسته همدانم اینجوری نبود جدیدا این چیزا همه جا زیاد شده نه فقط تو همدان یا یاسوج
من همدان اومدم خیلی شهر بی ابی بود حیف از اونهمه قشنگیش همین افغانیا ابو بستن رو ما بعد اینجا براشون شده پاتوق
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
اره ولی ما تابستون ۱۴۰۱ بودیم هرجا رفتیم اب نداشتن گفتن تا عصر اب نداریم خیلی تعجب کردم
آره آب و برق که زیاد قطع میشه تو تابستون بیشتر آب تو زمستون هم بیشتر برق ولی خب همه جای ایران این قط ...
اره ما تو اون سالا نمیدونستیم قطعی ابو برق چیه چون مسافتامون بین تهران و شمال جابجا میشد اون سال چنتا شهر رفتیم اونجور بود واقعا عجیب بود برامون اما الان کاری کردن تهرانم داره اونجور میشه 😂😂😂